Kayserispor'da logo rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Kayserispor'da logo rezaleti
Kayserispor’da 09 Temmuz 2004 tarihinde isim değişikliği yapıldığı tarihten bu yana hâla logo belirli bir kalıba oturtulmuş değil..
Kayserispor’un resmi internet sitesinde yeralan fotoğraflarda da değişik logoların bulunduğu gözden kaçmıyor.. Resmi internet sitesinin girişinde dahi futbolcuların göğüslerindeki arma ile topun içerisine yerleştirilmiş olan arma farklı.. Hatta site içerisinde bulunan “Ürünlerimiz” bölümündeki ürünler üzerindeki logolar da değişik !..
Özellikle 2004 tarihindeki isim değişikliği sonrasında geçmişini daha önemlisi kuruluş yılı olan 1966 yılını Kayseri Erciyesspor’a vermek zorunda olan Kayserispor’un hâla 1966 yılını kendi amblemi üzerinde kullanıyor olması da kulüp yönetiminin bu konuya ne denli özen gösterdiğinin belgesi !..
Tepki var..
Halbuki, binlerce taraftarı ile son sezonlarda adeta şaha kalkan, geçen sezon da Fortis Türkiye Kupası’nı kazanarak tarih yazan, bu sezon hem Türkiye Süper Kupası hem de UEFA Kupası maçları oynayacak olan Kayserispor, kulübün en ciddi işini sağlam yapmalıydı.. Lakin bugüne kadar sürekli olarak kısır çekişmeler yaşayan, adeta Genel Menajer Süleyman Hurma’nın ağzından çıkacak kelimelere bakan Kayserispor yönetiminin, kulüp logosu konusunda net bir karar alamamış olması “ayıp” olarak nitelendirildi.. Şanlı bir geçmişi bulunan takımın bu denli vurdumduymazlık içerisinde bulunması tepki çekiyor !..
Tüzüğe uyulmuyor !
Her fırsatta Kayseri halkından Kayserispor camiasından maddi ve manevi destek isteyen Kayserispor Kulübü’nün bu denli ciddi bir durumda umarsızca davranması Kayserispor taraftarının da dikkatinden kaçmıyor. 2004 yılında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrasında Kayseri Erciyesspor’un kuruluş tarihini ve geçmişini resmi olarak kabul eden Sarı-Kırmızılı takımın, tüzük gereği belirlenen renk ve ambleminden uzak hareket ediyor olması sarı-kırmızılı camiada hiç de hoş karşılanmıyor..
İşte fotoğrafta Kayserispor’un kullandığı 3 logo var.. İkisinde 1966 rakamlarına yer verilmiş ama bu gerçeği yansıtmıyor. Renklerin paylaşımı da oldukça ilginç.. Renklerin ve yazı karakterlerindeki farklılığın hemen göze çarpıyor.. UEFA Kupası 1. Tur maçına çıkmaya hazırlanan Kayserispor’a bu tablo hiç yakışmıyor..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt