Kaybolan Tv Kumandasını Bulacagımız Yerler

Sponsorlu Bağlantılar

cllgr

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
Kaybolan Tv Kumandasını Bulacagımız Yerler
bu bir hizmetdir.
"Ben kumanda olsam nereye saklanirdim" diyerek kendimizi onun yerine koyarak bulabilecegimiz yerlerdir. ancak kumandanin adi bi kisiligi oldugunu, bulunmak degil aci cektirmek istedigini de hesaba katmak gerekir. misal ben eger yorgunsam, "bu killigina yatagin altina kacmistir, illa yerlerde suruneyim istiyor" diyerek aramaya oradan baslarim. eger gozumun onunu goremeyecek bir dalginliktaysam, kesin yerdeki kablolarin arasina telefon sarjlarinin hemen yaninda pusuya yatmistir.

nitekim terbiyesiz, taocu bir alettir. illa ki yerimizden kaldirtip, televizyonun kumandasiz iskence olmasi icin her islevi goren uc dugmesiyle ugrastirtir. gereksiz bir kanali acik biraktirip, allah ne verdiyse dinletir arka planda.

Üzerine islik calinca oten bir anahtarlik monte edilmek sureti ile kurtulabilirsiniz eğer böyle bi şey yapmadıysanız aşağıdaki yerlere bi göz atın

Bi kere kesinlikle sessiz bir sekilde aranamayan yerlerdir.kimse kumandayi "en son kullanan" degildir..

Bizim evde genelde buzdolabında bulunur. sebebini henüz bulamadım ama artık ilk oraya bakıyoruz.

Televizyonun hemen yanı" yani "kumandanın en son durması gereken yer", ilk bakılması gereken yerdir. adına kanıp da uzaklarda aramamak gerekir.

poponuzun iki lobunun arasından çıkması yüksek ihtimaldir. şöyle sağa sola kaykılınca da hissetmiyorsanız korkmayın hemen canım, en kötü ihtimal koltuğun arasına kaçmıştır, olmaz öyle şey.


Bakkala elde kumandayla çıkılıp, tezgahta unutulabileceği düşünülerekten

Cep telefonu diye alıp işe gidenler bile var kumandayı hatta ve hatta ilerlemis yasina ragmen calismayi surduren belde lisesi'ndeki bir hoca derse girer, bir sure sonra ogrencilere elindeki uzaktan kumadasini gostererek "cocuklar su hesap makinasi neden calismiyor bir baksaniza." Dediği de söylenmektedir

Bu kutsal alet çişe giderken bile yanımızda bulunduğundan banyodaki çamaşır makinesinin üstü veya aynanın önündeki rafta durması muhtemeldir.

bizimki orada da duruyor yani

Hakimiyetini bu konuda da kaybetmek istemeyen babanın pijamasının üst cebinden de çıkıbilir.

Bilgisayar masasinin klavyesinin durdugu surgulu parcanin uzerinde durmasi olasidir. bir yandan bilgisayar, diger yandan televizyona bakiyorsaniz, klavyeyi iceri surerken, klavyenin yanindaki kumanda da gizlenmis olur ister istemez

Annenize soracak olursanız alacağınız cevap % 99 en son birakilan yer, ya da nereye koyduysan ordadir ya da nereye cikartip attiysan. Olacaktır

Bahcede. olabilir dişi ebeveyniniz battaniye yi balkondan silkelerken kumandayida topraga ekmistir bi ihtimal bahceden 72 ekran tv filizlenir diye..yada popstar yarışmasını izlerken farkında olmadan fırlatmışsınızdır.

Anneanne üzerine oturmustur ya da kanepeye uzanıp, afiyetle şekerleme yapan kedinizin altından çıkması olasıdır. kanal değiştirme fonksiyonları bile mevcuttur.

Bazı durumlarda buz kabı zannedilip, üzerlerine su döküldükten sonra buzluğa konmuş olabiliyorlar.
hayır efendim, benimle ne alakası var! hiç de bile.

En kötülerinden birisi de yanan sobanın üzerinde bulabilmektir. çirkin bir yanık kokusuyla beraber erimiş bir uzaktan kumandayla karşı karşıya kalınabilir. burada yapılması gereken davranış çok geç kalınmadıyla bir aparat yardımıyla ergimiş malzemeyi oradan alıp buzdolabına atmaktır derhal. böylece belki kurtuladabilir.benimki yarısı eridikten sonra bile çalışmaya devam edip , tamamiyle dumurlara vesile olmuştu oradan biliyorum.

Ya da arayanin elindedir.
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Güzelmiş..
 

tofy

Üye
hepte kumadalar kaybolur
 
Caine

Caine

Üye
Annenize soracak olursanız alacağınız cevap % 99 en son birakilan yer, ya da nereye koyduysan ordadir ya da nereye cikartip attiysan. Olacaktır

 


Üst Alt