Kaybedenler Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Değerli kaybedenler klübü okuyucuları bu kayıp uygarlıkta yaşamaya devam edeceğiz yalnız kıtamızın kaymasını bekleyeceğiz..
Aşırılığa ve aykırılığa devam..


- - - Eklendi - - -

Tek tek ve çokluk mu? Gösteriş mi? Göze Girmek mi? Göze Sokmak mı? Hayır!
Bir yerde, bir arada, az ve öz..
Yuh yahu yerine vay be...

---------------------------
Kaplamak mı? Kapsamak mı?
Kapsamak..

---------------------------
Yayılmak mı? Yaymak mı?
Yaymak..

---------------------------
Beğendirmek mi? Beğenilmek mi?
Beğenilmek..


- - - Eklendi - - -

İletmek mi? İletilmek mi?
İletilmek..
---------------------------
Varolmak mı? Kaybolmak mı?
Arası..
 


Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Zevklerimize ve alışkanlıklarımıza anlayış gösteren kadınlar bizler için vazgeçilmezdir..

Ya biz kadınlar için?
 
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Hayatın iki ucundan tutarız , aynı lades gibi .. Ama sen hiç kazanamazsın .. Çünkü hep aklımdasın...
Kızların Yeni Duası : '' Maşallah Yakışıklı Çocukmuş, Kaşar Değmesin ''
Yaşamak için ayağa kalkmadıysan, yazmak için oturmak ne beyhude..[Henry David Thoreau]
 
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Dost, Deniz kıyılarındaki taşlara benzer ,önce birer birer toplarsın ,sonra yavaş yavaş atmaya başlarsın...
Yalnız bazılarını atmaya kıyamazsın...
Atmaya Kıyamadıklarımdansın..
 
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Beni başkası gibi bilmesin, beni, benim onu bildiğim gibi bilsin istiyorum..
 
doctorrr

doctorrr

Üye
-Nasılsın? +Standart.
 
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Erol Egemen kim lan?
 
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
İnsanı yaşatan kalbidir. O atmadıktan sonra yaşamak nedir?...

Ufuk çizgisi insana hep uzaktır.. Oraya varırsın ve o yine senden bi o kadar uzağa gitmiştir..

Bulutların senin için ağladığını düşünme, onlar için birinci öncelik çimenlerdir..

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde vadinin birinde bir genç yaşarmış. Etrafı dağlarla çevrili sımsıcak bir yermiş.. O vadinin orta bölgelerinde küçücük evinde mutlu mesutmuş.. Tavuklarını otlatır, onlarla oynarken hayaller kurarmış.. Bir gün ya kendisi dünyaya hükmedecek ya da şehri.. Bu istekle kavruluyormuş.. Genç mutlu olmasına rağmen hep daha fazlasını istiyormuş.. Bir gün yine tavuklarını otlatıyormuş.. Onları kümeslerine götürmek için eşindikleri yere yaklaşmış.. Tavukları kışkırtınca içlerinden kahverengi tüylü olanın kazdığı yerdeki kahverengi, topraktan hafifçe görülen tahta parçasını görünce ne olduğunu merak etmiş..
Elleriyle toprağı iteleyince onun bir tahta parçası değil daha büyük bir şeyin görünen kısmı olduğunu anlamış ve kalbi heycandan hızla atmaya başlamış.. İçinden bunun ne olabileceğini düşünmüş.. Hemen eline bir şeyler alıp kazmaya başlamış ve gördüğü manzara onu heycandan deliye döndürmüş.. Gördüğü şey bir sandıkmış.. 70 santim ebatlarında kare bir sanduka.. Almış ve hemen evinin bahçesine gelmiş.. Orasını burasını kurcalamış ama açamamış, kilitliymiş.. Sonra sandukanın altına gizlenen anahtarını bulmuş.. Büyük bir hevesle sandukayı açmış ve içinden eski bir kağıt ile bir asa çıkmış..

Kağıttakileri okumaya başlamış; '' Uzun zaman önce yer halkının arasındaki büyük bir şeytan insanlığa kötülük için dünyaya gelecekti.. Onu, görevlendirilmiş melekler planlarını uygulamaya geçemeden öldürdüler.. Ve üzerindeki sihri, gücü yok etmeyip diğer şeytanlara ders olsun diye insanların kullanmasını sağlayacak bir asa yaptılar ve onun tüm güçlerini bu asaya yüklediler.. Asanın üzerindeki güç kötülükten iyiliğe çevrildi.. Bu asayı bulmuş sen şanslı güzel insan! Bilesin ki asanın gücü iyilik içindir.. Onu yalnızca iyi amaçları olan bir kalp sahiplenebilir.. Altta yazan gök diliyle yazılmış sihirli kelimeleri okuduğunda sağ elinde tuttuğun asanın gücü onu sımsıkı kavrayan parmaklarından bedenine akacak.. Unutma! Bu seni farklı ve üstün kılacak.. Asayı gizlice keşfet, gücünü dünyaya gizlice, şeytanlara nispet yaparak göster!...''

Genç çocuk bütün bunları okduğunda alttaki farklı lisanı görünce içinden geçirmeden hemen gözlerini kağıttan çevirmiş.. Çünkü şaşkınlıktan ne yapacağını bilememiş.. Şok olmuş.. Kendini silkelemiş ve okuduklarının üzerinde mantıklı olarak düşünmeye başlamış.. Hiç bilmediği farklı bir hayattan ve boyuttan bahseden bu kağıt onu oldukça etkilemiş.. Ne yapmalıyım? Ne yapmalıyım? diye nutku tutulmuş.. Sonra birden hayalleri gelmiş gözünün önüne.. Ülkesi gelmiş... Ve egosu... Ama o an kağıtta yazanları hatırlamış..''Sadece iyilik için..'' Hırsını dizginlemiş ve ''Hayatım boyunca hayalini kurduğum şey bu okuduklarımın yanından bile geçemez.. Aman Allah'ım sana şükürler olsun bu ne büyük mükafat.. Dualarıma böylesine büyük bir şeyle cevap vereceğin aklıma gelmezdi'' diyebilmiş o şaşkınlıkla.. Ve o anda kararını vermiş.. ''Hayatımda istediğim her şeyden çok daha fazlası ellerimde duruyor. Tamam. Ben bu olmalıyım.. Bekle beni dünya! Şehrim senin kraliçen, kralında ben olacağım...''

Asayı sağ eliyle sıkıca kavrayıp başlamış kağıttakileri okumaya okudukça elinde garip hoşluklar hissetmeye başlamış.. Okudukça kolundan omzuna çıkan ilginç ve daha önce hissetmediği kadar güzel bir duygu onu kaplamaya başlamış.. Bu hislerle daha hırslı okumaya başlamış.. Boynundan zihnine ve zihninden bedenin altına bacaklarına ve ayaklarına kadar sanki içinde bütün dünya girmişçesine kendini güçlü, hoş, dinç, sert, akıllı, müthiş hissetmiş.. Son kelamı edince asanın rengi önce ışıl ışıl olmuş sonra birden kuru bir ağaç dalı gibi renksiz kalmış.. O anda elindekileri yere atıp derin bir nefes çekmiş.. Olamaz! Aldığı nefesin tadı bambaşka.. Harika! Gözleri dünyayı bile delip arkasını görecek gibi.. İnanılmaz hiçbirşey yapmıyor ama aklından milyonlarca düşünce geçmeye başlamış.. Sanki herşeye aynı anda hükmediyor.. Yerdeki bir böceğin sesi kulağına geliyor.. Ve daha pek çok şey...

Evinin balkonuna çıkmış ve gökyüzüne mutluluk dolu bakışlar atmış.. O artık başka bir şeydi.. Tanımını yapamıyordu.. Dışarı çıktı ve yürümeye başladı.. O anda bir arabanın camından kendini gördü ve çok şaşırdı.. Kendisini daha önce hiç görmediği kadar güzel ve yakışıklı görmüştü.. Elleriyle kendisine elledi ve teni bile ona farklı gelmişti.. Ne soğuk ne sıcak.. Eve geldi yattı.. Ailesi bile onun bu ilginç halini görünce anlam veremediler.. Ertesi gün okula gitti arkadaşları onun duruşundan bile etkileniyorlardı.. Kızlar onun olduğu ortamda kendisinin sıradışılığından şaşkına dönüyorlardı..

O gün tüm ilginçliklerle eve geldi ve bu durumu internetten araştırmak istedi.. Kendisiyle ilgili aklına her soru geldiğinde görüyordu ki bunları araştırmasına gerek yok.. Çünkü zihninde canlanıyorlardı.. İnternette de bu gizemli durumla ilgili birşey bulamamıştı.. İçinde hissettiği güç onu uçuracak gibiydi.. Gece yattı.. Bir rüya gördü.. Rüyasında kendisini istediği şekillere bürünürken gördü.. Sabah uyandı.. Ve bu rüyayı düşündü.. İçindeki gücün bunu yapıp yapamayacağı aklına geldi.. Kollarını açtı ve aklında bir kuş olduğunu canlandırdı.. O anda kollarından tüyler çıkmaya başladı.. Boyu küçülmeye yüzü kaybolmaya ayakları sivrilmeye başladı.. ''Aman Allah'ım inanamıyorum kuş oluyorum'' diye korktu.. Korktuğu an birden eski haline dönmeye başladı.. Anladıki bu güç her şeyi yapabiliyor ve tamamen kendisinin kontrolünde.. İstediği şey anında oluyordu.. O an kendisini bir robot olarak düşündü.. Soğumaya ve sertleşmeye başladı.. Bu sefer kendisine engel olmadı.. Hayalinde çocukluğundan gördüğü bir robot olduğundan o şekle girmişti.. İlginçti.. Metal ve hisse sahipti.. Kendisini insan olarak düşündü ve bu sefer ansızın bir kerede insan oldu.. O gün beklediği günün geldiğini tamamıyla kabullendi.. Ve tüm idealleri için planını hazırladı.. Artık o tüm dünyanın hiç beklemediği bir mucizeydi.. Amacı şehrini hayalindeki gibi dünyanın çekim merkezi yapmaktı.. Yıkıp, baştan tasarlayarak geleceğin şehrini inşaa edecekti.. Ülkesi tüm dünyanın lideri olacaktı.. O da yöneticisi..
[F]evzi [A]cun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt