Kartal'ın Tabata'dan kurtuluş formülü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kartal'ın Tabata'dan kurtuluş formülü
Tabata'yı Eskişehir'e gönderemeyen Beşiktaş, hem para kazanıp hem de kontenjan boşaltabilmek için çare arıyor








Beşiktaş Yönetimi, Eskişehirspor'a kiralık gitmek istemeyen Tabata'yı elden çıkarmanın hesaplarını yaparken, Brezilyalı oyuncunun Katar'a gönderilmesinin planlandığı öğrenildi.

Fernandes'in lisansının Bucaspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba sarf eden siyah-beyazlı yönetimin, Tabata için daha önce Katar FC takımından gelen teklifi yeniden gündeme aldıkları bildirildi.

Eskişehir'e gitmek istemeyen oyuncuya talip olan diğer kulüp olan Manisaspor'un para ödemek istememesi, Kartal'ın yurt dışına yönelmesine neden oldu. Siyah-beyazlıların Brezilyalı oyuncuyu Katar'a göndererek kulübün kasasına para sokmayı da hedeflediği vurgulandı.

Bir taşla iki kuş vurarak hem kontenjan boşaltmak, hem de para kazanmak isteyen yönetimin, Katar'a da gitmek istemeyen Tabata'yı bir kez daha ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Daha önce Delgado'yu Katar'ın El Wasl kulübüne satan siyah-beyazlıların Tabata'yı da cuma gününe kadar göndermeye çalışacakları belirtildi.

Katar FC Kulübü'yle Tabata için temaslarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi'nin, bir türlü takımdan ayrılmak istemeyen oyuncuyu maddi çekinceleri konusunda ikna etmeye çalışacakları, en son ihtimalin ise bu oyuncunun Katar'a kiralık olarak gönderilmesinin olduğu öğrenildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
445
DiaBLoS
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
374
jojo_va
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
320
scarface006


Üst Alt