Kartaldan Zurawski atağı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
Kartaldan Zurawski atağı..
Kartal'dan Zurawski atağı!..
Siyah-Beyazlı takım, Carew'in gidişinden sonra santrfor arayışlarını yoğun bir tempoyla sürdürürken, sürpriz bir isme ulaştı. İspanya'da Kovaçeviç ve Miloseviç için anlaşma yollarını zorlayan, ancak sonuca ulaşamayan Kartal yönetimi, PSV Eindhovenli Van Hesselink ile ilgilenmişti. Ancak Hollanda kulübü dün Beşiktaş'a resmi yanıtını yolladı ve yıldız golcü için 8 milyon Euro bonservis istediğini bildirdi. Van Hesselink'in, Türkiye'ye gelmek istememesi, menajerinin de yıllık 3.5 milyon Euro istediklerini açıklaması üzerine Siyah - Beyazlı takım geri adım attı.

Ücret bile belli
Yönetim İspanya ve Hollanda'daki girişimlerinden eli boş dönünce, gündeme Trabzonspor'un da uzun süre peşinden koştuğu Polonyalı Zurawski'yi aldı. Siyah - Beyazlılar, Wisla Krakow'a bonservis bedeli olarak 3.5 milyon Euro, futbolcuya da 1 milyon 350 bin Euro önerdi ve olumlu yanıt aldı. Beşiktaş'ın prensip anlaşması yaptığı ve Zurawski'nin kampın ikinci etabına yetiştirilmesine çalışıldığı bildirildi. Kartal'ın, devre arasında Trabzonspor'a gelen Szymkowiak ile ilgilendiği de ortaya çıktı.

Sinyal verildi
Zurawski için daha önce devreye giren, ancak bir türlü transferi bitiremeyen İskoç Celtic'in, Başkan Peter Lawwell'in pazartesi günü Polonya'ya gelmesiyle teklifini resmileştirmek istediği bildirildi. Lawwell'in, yıldız oyuncuya 2.3 milyon pound önereceği de ifade edildi.

Zurawski ise Polonya basınına yaptığı açıklamada "Antreman sahasında arkadaşlarım 'Hoş geldin Celticli' diye bana takılıyorlardı. Ama hâlâ W.Krakow'un oyuncusuyum. Trabzonspor'dan çok iyi teklif aldım, ama bu havada kaldı. Öneriyi kağıda dökmediler. Bordo - Mavili ekibe gitmeyeceğim" dedi.

Asbaşkan Basalaj ise "Celtic işi çok uzattı. 24 saatleri var yoksa gelen diğer teklifleri değerlendireceğiz" diye konuştu. Polonya medyası Zurawski için son anda bir takımın devreye girdiğini iddia etti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
363
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
291
Doğuş Pertez
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
320
Doğuş Pertez


Üst Alt