Kartal derbi öncesi zorda!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Kartal derbi öncesi zorda!
Siyah-Beyazlı takımda derbi öncesi eksik oyuncuların çokluğu teknik heyette sıkıntı yaratıyor.

Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart cezalıları Fernandes ve Quaresma forma giyemeyecekler. Sakatlıkları bulunanan Aurelio, Rüştü, Hilbert ve İsmail de müsabakada görev yapamayacak.

Teknik direktör Carvalhal'ın, Fernandes'in yokluğunda orta sahanın merkezinde Veli'ye görev vermesi bekleniyor. Portekizli teknik adamın Veli Kavlak'la özel görüşmeler yapıp, derbiye hazırladığı öğrenildi.

Mersin İdman Yurdu maçında kırmızı kart görüp cezalı duruma düşen Quaresma'dan boşalacak hücum hattının sağ kanadında ise Edu'nun oynaması tahmin ediliyor.

Carlos Carvalhal'in orta sahayı Ernst ve Necip'e görev vereceği ancak defans hattının kenarlarında kararsız kaldığı öğrenildi.

Sol tarafta Egemen ile Ekrem Dağ, sağ kanatta ise yine Ekrem Dağ ile İbrahim Toraman'ı mı oynatacağı konusunda kararsız kalan Portekizli teknik adamın son kararını maçtan önce vermesi bekleniyor.

Derbide Beşiktaş defansında Sivok'un oynaması kesinleşirken yanında kimin oynayacağı defansın kenar oyuncularının belirlenmesınden sonra kesinlik kazanacak.

Beşiktaş'ta 3 sarı kartı bulunan Ernst, Fenerbahçe karşısında sarı kart görürse bir sonraki hafta oynanacak Sivasspor maçında oynayamayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt