Karşınızda Battlefield 1'in en ölümcül silahı!

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Karşınızda Battlefield 1'in en ölümcül silahı!
Battlefield 1 raflarda yerini aldı ve birbirinden eğlenceli videolar gelmeye başladı. Herkesin deliler gibi oynadığı Battlefield 1'in en güçlü silahını görünce çok şaşıracaksınız.



Battlefield 1 piyasaya çıktı ve doğal olarak Oyun gündeminin bir numaralı olayı haline geldi. Oyunun multiplayer kısmında sadece şırınga kullanan bir oyuncu ise anında dikkatleri üzerine çekti.

Battlefield 1'i şırınga kullanarak oynamak
Aslında bu çok yeni bir olay değil. Geçmişte de örneklerini defalarca gördük. Battlefield serisinde sıhhiye sınıfı savaş sırasında düşen arkadaşlarını yeniden canlandırma için defibrilatör dediğimiz cihazı kullanır. Böylece hem kendisi puan alır, hem de oyun sırasında takım saflarıeksik kalmaz.

Bu cihazın diğer bir özelliği ise aynı elektrik şokunu kullanarak düşman askerlerini tek vuruşta öldürebilmesidir. Çok kullanılan bir yöntem gibi görünmeyebilir ama geçmişten beri özellikle zor durumlarda etkiliolmuştur.

Battlefield 1 söz konusu olduğunda oturup, defibrilatör arayacak halimiz yok. Malum, 1900'lerin başındayız. Oyunun sıhhiye sınıfı bunun yerineşırınga kullanarak arkadaşlarını canlandırabiliyor. İşin ilginç kısmı ise şırınga aynı defibrilatör gibi düşman askerlerini öldürebiliyor. İki gereci karşılaştırdığımızda şırınga ile düşman öldürme fikri biraz saçmagelse de oyun deyip geçmek gerekiyor sanırım.

It's A Mirage isimli YouTube kanalı ise bu mekanikle ilgili çok ilginç bir video hazırlamış. İyi seyirler.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Alıntı.
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Oyunda Türklere Hareket Yapılmş Bildiğin Çanakkalede Aldıkları Yenilgiden Olsa Gerek Bu Tarz Şeylere Başvurmuşlar Ben Kesinlikle Oynamayacağimda Sizi Bilmem
 
  • Beğen
Tepkiler: TurkishLord


Üst Alt