Kariyer rekoru!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Kariyer rekoru!


Cim-Bom’un İsveçli yıldızı Johan Elmander, Fenerbahçe’ye attığı golle kariyer rekorunu kırmayı da başardı. İlk yarıda usta bir vuruşla Volkan’ı avlayarak farkı bire indiren Elmander kariyerinde ilk kez 12 gole ulaştı.


Beşiktaş derbisinde attığı 2 golle kariyer rekorunu egale eden sarı-kırmızılı futbolcu, Sivas ve Gençlerbirliği maçlarında suskun kalmıştı. 31 yaşındaki Elmander dün Fenerbahçe filelerini havalandırarak ligin 31. haftasında kariyer rekorunu kırdı.

Johan Emander derbilerdeki golcülüğünü de devam ettirdi. Beşiktaş’la 0-0 berabere kalınan maç dışında tüm derbilerde gol bulan İsveçli yıldız, Beşiktaş’a ikinci maçta 2, Fenerbahçe’ye her iki maçta da 1’er ve Trabzospor’a da ilk maçta 1 gol kaydetmeyi başardı. Bu arada Elmander maçın son bölümlerinde Fenerbahçeli Joseph Yobo ile giriştiği hava topu mücadelesi ardından oyuna devam edemedi. Nijeryalı stoperin dirsek darbesiyle sol kaşı açılan İsveçli oyuncu yerini Albert Riera’ya bırakmak zorunda kaldı. Elmander’in kaşına maçtan sonra 4 dikiş atıldığı açıklandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
225
Baydırman
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
433
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
323
DiaBLoS


Üst Alt