Hocam sen kaç yerde sordun yafs bunu
(yanlış hatırlamıyorsam demin de sana ait bir başlıkta Samsung Star wi-fi ye dair yazı yazdım ve gene yazıyorum

)
wi-fi için ne sorunu yaşıyormuş acep bunu diyen arkadaşlar beri gelsin hele? Uzun süredir olmasa bile cihazı tanımaya fırsat bulabileğim kadar kullandım,hala da kullanıyorum Samsung Star'ı (5233 wi-fi'yi) ve bugüne dek daha bir problem çıkartmadı (hayal kırıklığına uğramadım ama beni zorlayan tek yanı bataryası oldu ve o da kısa süre gittiğinden ötürü değil benim yoğun kullanımım sonucu sürekli bitirdiğimden ötürü;ama buna da 2nci bir batarya alarak çözüm buldum).
Minik bir notum olsun sana,bu cihazı almadan evvel birde (alakasız olacak,konseptler ayrı ama olsun) netbook aldım. Ancak sonra farkettim ki notebook kırması olan netbook'ta yapabildiğim her şeyi Star'da da yapabiliyorum (5233 wi-fi'de).
*Wireless modem olduğu sürece internet (Youtube,Facebook,Messenger ve Mailler,hatta abartıp final notlarıma okul sitesine girerek telefondan eriştim falan..
*e-book özelliği olmasa da pdf reader (ismini anımsayamadım ama pdf dosyaları açan bir program var) düzenlemesiyle derlemeler
*video ve mp3 (kimi zaman mp3 yerine klip,kimi zaman ise kendi çektiğim ya da oradan buradan gelme videolar dışında işi büyütüp film izlemişlikler) **hafıza kartı elverdiğince tabii..**
*son olarak,kendine yarayabileceğini düşündüğün programların ".jar" uzantılı olması kafi;seni yormadan ya da zorlu kurulumlar ile uğraştırmadan çalıştırır.
umarım bu uzun ve can sıkıcı yazım kararsızlığın konusunda biraz olsun rahatlatır seni Samsung Star wi-fi ye karşı