Karaman'a istifa çağrısı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Karaman'a istifa çağrısı!
100. yılında Vassell gibi flaş bir transfere imza atan ama sezona kötü başlayan, ardından Ahmet Gökçek'in başkan seçilmesiyle çalkantılı bir döneme giren Ankaragücü'nde Gençlerbirliği yenilgisi sonrası Hikmet Karaman'a istifa çağrısı geldi !..



Kaybedilen derbi sonrası sarı lacivertli taraftarlar Teknik Direktör Hikmet Karaman'ı istifaya çağırdı. Karaman ise bu konuda "Bu konuda konuşacak çok şeyim var, ancak bayram öncesi ne taraftarı ne de camiayı üzmek istemiyorum. Bunları aile içerisine bırakıyorum" şeklinde konuştu.

Karaman, Gençlerbirliği karşılaşmasından sonra düzenlenen basın toplantısında, 2-1 yenildikleri maçın ilk 45 dakikasında hem iyi hücum ettiklerini, hem de iyi oynadıklarını belirterek, ''Üstelik bunu bazı oyuncularımın sakat olmasına rağmen oynamasıyla başardık. Ancak 2. yarıda aynı performansı gösteremedik. Özellikle Cihan'ın sakatlanarak oyundan çıkmasından sonra o kanattan çok atak yedik'' diye konuştu.

Sezon başından beri elinden birçok oyuncunun gelip geçtiğini ifade eden Karaman, şöyle konuştu: ''Bu kadar çok oyuncuyu bir sezon başında bir hocaya verirseniz, ne ideal kadrosunu kurabilir, ne de istediği verimi alabilir. Elimizdeki kadro ile daha 2 maç üst üste aynı defans kurgusuyla çıkmadık. Sürekli değişen oyuncu yapısına sahibiz. Ancak Ankaragücü bu değil. Ben bu takımda 3 sezon görev yaptım. Taraftarımızın başını hiç eğdirmedik. Bu bayram öncesinde onları üzdüğümüz için biz de üzgünüz. Ancak bayramdan sonra taraftarımızın başını dik tutacak Ankaragücü'nü herkes görecek. Biz o kadroya da o kapasiteye de sahibiz.''
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Karaman çok güzel bir açıklama yapmış. Helal olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt