Karaköprü'de Yangın, Belde Sakinlerini Korkuttu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Karaköprü'de Yangın, Belde Sakinlerini Korkuttu


Şanlıurfa'nın Karaköprü beldesinde, 5 katlı bir apartmanın zemin katındaki bir iş yerinde çıkan, patlamaların yaşandığı yangın, mahallede paniğe neden oldu.

Şanlıurfa'nın Karaköprü Beldesinde meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangın belde sakinlerini korkuttu.

Olay Karaköprü 35 metrelik yol üzerinde bulunan Anzılha apartmanında meydana geldi. Büyük bir gürültü ile patlayan binanın zemin katında yangın çıktı. Tüpgaz bayi ve marketin bulunduğu apartman girişinde patlama sonrası art arda patlamalar nedeniyle beldede korku dolu anlar yaşandı.

Bina sakinleri tahliye edilirken, itfaiye yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu yangını söndürdü. Olay yerine gelen Vali Nuri Okutan yangının neden çıktığı yönünde henüz net bir bilgi alamadıklarını incelemelerin ardından açıklama yapacağını dile getirdi.

Şanlıurfa'da hava aydınlanırken, olayın tüpgaz bayisinde elektrik kontağından çıktığı belirlendi. Olay yerinde sabotaj ihtimali üzerinde duran uzmanlar araştırmalarını sürdürüyor. Tüpgaz bayisinde çıkan yangının görüntülerini çevredeki vatandaşlar cep telefonlarıyla kaydetti. Bomba gibi patlayan tüpler metrelerce uzaklıktaki alana saçılırken, piknik tüpleri vatandaşlar tarafından toplandı. Görgü tanıkları patlamalarla uyandıklarını dile getirerek "Patlamalarla birlikte bina alev aldı. Camlar kırılıyordu. Çok korktuk." diye konuştu.

Vali Nuri Okutan olay yerine gelerek incelemelerde bulundu yetkililerden bilgi aldı. Vatandaşları dinleyen Okutan, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu sırada söndürme işlemi devam ederken, işyeri sahipleri ile bina sakinleri arasında kavga çıktı. Vatandaşların ve polisin araya girmesiyle kavga büyümeden önlenirken, olay yerine Çevik Kuvvet ekibi sevkedildi.

Binada hasar tespit çalışmalarına başlandı.

*************

bu sabah ki halini gördüm berbattı gerçekten koca bina yanmıştı galiba itfaye yetersiz kaldı.
 


MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Bak senn..Urfa da değilim diye neler oluyor...Üzüldüm ya..Özledim memleketimi...
 
Tuncay.erol

Tuncay.erol

Üye
Mübarek texsas
 
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Demekki o türkü Urfa'ya ait Kara Köprü Narlıktır Le Havar Dile :d:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

RomeusTR
Cevap
1
Görüntüleme
272
bilisimler
mürteza16
Cevap
1
Görüntüleme
544
hasan3472ty
47MaDo47
Cevap
12
Görüntüleme
497
hasan3472ty
doctorrr
Cevap
1
Görüntüleme
286
fk555897


Üst Alt