Karadenizde bayram güzel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Karadenizde bayram güzel
Bayramlarda eş dost ziyareti âdettir, her gidilen yerde tatlı ikram edilir. Ramazandan çıkmış, bir ay gündüz saatlerinde beslenmeye alışmamış kişiler için bu ikram ne kadar çekicidir...
Bu geleneksel bir bayram tablosu. Şimdilerde bu tablo değişti, artık bayramlar şehir gürültüsünden uzakta, tatil yapma fırsatı olarak algılanıyor. Hele hele bayram haftanın ortasına çöreklenmişse, gelsin dokuz günlük tatil. Gelsin Akdeniz ve Ege sahilleri.
İyi güzel, elbette günün şartlarına göre yaşayacağız, kalabalık şehir hayatı içinde oradan oraya savrulan bedenlerin de dinlenmeye ihtiyacı var. Gezmek görmek kadar güzel bir şey olur mu? Ama bakın bir öneride bulunacağım. Niye hep Akdeniz ve Ege?
"Bu da sorulur mu?" elbette iklim şartları ve tesislerin güzelliği bu kararı verme nedeni. Ama ben bir başka alternatiften söz edeyim. Ben kısa süreli tatillerde İstanbul'a iki buçuk saatlik mesafede bir yerde dinleniyorum, hem de her sevdiğime tavsiye ederek. İstanbul'a 230 km mesafedeki Akçakoca'ya hiç gittiniz mi? Gidin.
Karadeniz sahilinin de tatil mekânı olduğunu görün. Hem İstanbul'a, hem Ankara'ya yakın. Niye Karadeniz'i ihmal ediyoruz? Ben çok giderim ve gittiğimde Diapolis Otel'de kalırım, görüyorum ki, artık Karadeniz'de de turizmin değeri anlaşılmış.
Özellikle balık mevsimi, yani bugünler için ideal bir turizm bölgesi, ulaşımı kolay, çevresi güzel, otelleri bakımlı.
Gelin söz dinleyin, özellikle balık meraklıları: Kışa rastlayan ve çok uzun tatil imkânı tanımayan bayramlarda Karadeniz'in özellikle yakın sahillerini unutmayın. Hem şu başımızın belası trafik canavarına kısa mesafede daha az rastlamış olursunuz hem de oralarda karşılaşırız da sorularınızı bire bir yanıtlarım, ne dersiniz?
Tüm okuyucularımın bayramını kutluyor, hepsine mutluluklar diliyorum.

TAMER HEPER milliyet
 


cepix

cepix

Üye
Allah razı olsun kardes bende senın bayramını kutlarım ;;)
 
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
:ehe: ben değil milliyetten doğan heperin yazısı bu... :D
 
cllgr

cllgr

Üye
akcakocayı gördüm gercekden güzel yer.yemyeşil yaz,kış.zaten karadeniz bölgesinin her tarafı yeşil ve doga cok güzel.dogayı sevenlere özellikle tavsiye ederim...
 
cepix

cepix

Üye
:huhu:
Originally posted by abuvice@Nov 5 2005, 05:20 PM
:ehe: ben değil milliyetten doğan heperin yazısı bu... :D
[post=204463]Quoted post[/post]​
:D :D :D Bende geyiq olsun diye dedim ama anlamadın sanırım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt