Kaptan rotayı belirledi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Kaptan rotayı belirledi
Kaptan rotayı belirledi
Fenerbahçe Kaptanı Alex De Souza, hazırlık maçlarında alınan skorlardan çok MTK ile yapacakları maçların çok daha önemli olduğunu söyledi.
22.7.2008



FB TV’ye açıklama yapan Alex, hazırlık maçlarının antrenmanların devamı gibi olduğunu belirterek, "Bu karşılaşmalarda maç disiplinini kazanıyorsunuz, maçlarda karşılaşabileceğiniz durumları görüyorsunuz. Hazırlık maçlarında önemli olmayan tek şey ise skorlar" dedi. MTK Budapeşte maçında ciddi olmaları gerektiğini vurgulayan Brezilyalı futbolcu, "Bizim için asıl önemli olan MTK maçı. MTK maçları, Şampiyonlar Ligi biletini alabilmek için çok önemli. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyoruz. O nedenle ciddi olmalı ve üzerimize düşeni yapmalıyız" diye konuştu.
Alex, Avusturya kampından sonra İstanbul’daki çalışmaların verimli bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, "Zico’nun sisteminden farklı olarak topla daha fazla çalışıyoruz ve çabukluğa dayalı çalışmalar yapıyoruz. Bu da hoşumuza gidiyor. Aynı grupla çalışmalarımız devam ediyor. Farklı olarak Güiza ve Burak var. Onlar da kısa sürede adapte oldu. Önemli hedeflerimiz için çalışmalarımız sürüyor" şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt