kanal 1 frekansı

Sponsorlu Bağlantılar

mgenc2004

Üye
    Konu Sahibi
kanal 1 frekansı
Herkese merhaba bu kanal 1 frekansı maçlar başlayınca şikayet üzerine değişti yeni şifreyi bilen varmı varsa yazarsanız ii olur

DaRKoRaNGe

Üye
Kanal1 --- 112008 H 04400 5/6

izlemen içinde (bu key kanal1 sitesinde yayınlandı) 1 ve 11 tane sıfır yaz (100000000000)

hidayet

hidayet

Üye
biss bölümüne girip ekle diyeceksin ve oraya 0*1fff frekans yerine 12008 H 04400 yaz kayıt et
key kod yerine 0*00 yaz key yazan yere (burası 16 haneli oluyor)10 00 00 00 00 00 00 00 olarak girilip kaydedilecek :cooll:

volkanik546

volkanik546

Üye
Bu kanal bende çıkıyor,ama maçlar başlayınca ekranda kodlu yayın yazısı çıkıyor.Bu yukardaki uygulamayı yaparsak kod çözülür mü?

hidayet

hidayet

Üye
bizde o problemin çözümünü anlattık kolay gelsin :good:

volkanik546

volkanik546

Üye
teşekkürler dostum,en bilgisiz olduğum konu uyduyla ilgili olanlar,çözemedim bu işi daha ....saol....

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
mac baslayinca bizim uyduda donuyor fakat baska bi kanla gecip tekrar kanal 1e gectigimde duzeliyor

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
key kod yerine 0*00

bazen bole olunca calısmaya biliyor o zaman key kod yerine 0*08 die yapın calısır
bizde ole oluyo :))

güvercin

güvercin

Üye
nextstar 7500 cı receiverim var yalnız ben bu keylerin girildiği yeri bi türlü bulamıyom ben nasıl izlicem maçları nerden girip yazıyosunuz bu keyleri biri anlatabilirmi o kadar kurcaladım bulamadım bi türlü:aglaa: :aglaa:

DaRKoRaNGe

Üye
arkadaşlar normal antenle maçları izleyebilirsiniz..(uyduyu açmanıza gerek yok)

Treable

Treable

Üye
galiba yarı finallerde yine değiştireceklermiş... bende birinden duydum tşkler

cllgr

cllgr

Üye
türkiye içindekiler normal yayınlardan seyredebiliyor.sorun uydu yayınlarında çıkıyor.yurtdışında maçları yayınlaması yasak oldugundan böyle bir sorun çıkıyor.

volkanik546

volkanik546

Üye

:yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim:

Dostum (hidayet) şu maçları izleyemedik gitti yaw,dün verdiğin tüm kod. vb. uyduya girdim acak kodlu yayın yani şifre halen çözülmedi,benim cihazım ( Neta 620 DA )acaba bu şifre cihazdan cihaza değişiyor mu?Hidayet dostum veya bilen dostlar yardım edermisiniz?Bari bu akşamki brezilya maçına yetişeyimz!!!işin kötüsü evde sadece uydu var...Lütfen şu şifreyi verin ....

:yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim:

tatar_ramazan

tatar_ramazan

Üye
tskkurler inşallah bir aksilik cıkmazda maçları iyi bir şekilde izleriz

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ya ben finalı kaçırıyorum ve şu key midir nedir bulamadım nereden olacağını makidene 2 tane kart slotu var ama key denen bişi yok :help: naıl yapabilirm cihazın marka ve modeli Aciko Ac 3224!! Lütfen!!:.... :(

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Acele noe olur :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt