Kamulu Memurlara özel en uygun Vodafone internet paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Kamulu Memurlara özel en uygun Vodafone internet paketleri
Türkiye’nin GSM alanında en büyük ikinci şirketi olan Vodafone, faaliyet göstermeye başladığı günden beri abone sayısını hiç azaltmaksızın sürekli arttırmayı başardı. Bu büyüme hızı sayesinde de sektördeki yerini her geçen gün daha da sağlama alıp bugün ki bulunduğu konuma gelmeyi başardı. Türkiye’de ki mobil hat kullanıcılarının ilk tercih ettiği operatör firmalarından biri olmayı da başaran GSM şirketi gösterdiği bu başarılı atılımlar ile hem rakiplerinin hem de müşterilerinin takdirini kazanmamış gözüküyor.

Bu başarısını sunduğu üstün kaliteli hizmet ve müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak hazırladığı kampanyalarına borçlu gözüküyor.

Kamulu müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerine göre hazırladığı cazip içerikli ve ekonomik fiyatlı tarifeleri ile daha şimdiden birçok kişinin gözdesi olmayı başarıyor. Bu teklif ile kamulu abonelerinin konuşma, mesajlaşma ve cepten internet ihtiyaçlarını tamamı ile karşılamayı hedefleyen komünikasyon şirketi, bu adımı ile Kamulu müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başardı.

Sizde gerekli koşulları sağlıyor iseniz, size özel sunulmuş bu fırsattan hemen faydalanmaya başlayarak tarife içeriğinizin keyfini çıkartabilirsiniz.



Vodafone Kamu Paketlerine Nasıl Katılabilirim?
Vodafone cep merkezlerine gidip başvuruda bulunarak katılabilirsiniz. 542’ye telefon edip müşteri hizmetleri aracılığı ile de katılım sağlayabilirsiniz. 7000’e 3 GB için “KAMU 3 GB”, 5 GB için “KAMU 5 GB” yazıp kısa mesaj atarak da kısa bir süre içerisinde katılım sağlamanız mümkündür.

Katılım Şartları Nelerdir?
Bu kampanyadan sadece kamu çalışanı olan müşteriler faydalanabilir. Gerekli şartları sağladığınız takdirde hemen katılım sağlayabilirsiniz.

Nasıl İptal Edebilirim?
Online Self Servis’i ziyaret edip paket değişikliği sayfasından iptal işlemlerinizi gerçekleştirmeniz mümkündür. Müşteri hizmetlerine telefon edip iptal talebinizi ilettiğiniz takdirde de kısa bir sürede çıkış işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İçeriği Nedir?
3 GB: 39 TL ödeyerek her yöne 750 dakika, 1000 SMS ve 3 GB interneti satın alabilirsiniz.
5 GB: Her yöne 750 dakika, her yöne 1000 SMS ve 5 GB kullanım hakkına aylık sadece 49 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Detaylar
7000’e “OZET” yazıp göndererek kalan kullanım haklarınızı öğrenmeniz mümkündür.
Tarifenizdeki kullanım haklarınız bittiğinde kısa mesaj ile bilgilendirilirsiniz.
 

Benzer Konular



Üst Alt