Kampanyalı telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Kampanyalı telefonlar
Arkadaslar kampanyalı telefonlardan almak istiyorum.sizce hangi cihazı fiyat,özellik bakımdan almak daha mantıklıdir.
 


batuhan__41

batuhan__41

Üye
Blackberry Curve 9300, Genç Avantaj'lılara Ayda Sadece 16,9 TL!



Gençler için en avantajlı faturalı tarife olan Genç Avantaj tarifesine 24 ay taahhüt veren gençler, ayda sadece 16,90 TL ek ödeme ile 3G'li BlackBerry Curve 9300 cihazına sahip olabilecekler.

Ayrıca isteyenlere sınırsız internet ve BlackBerry Messenger paketi ayda sadece 16,9 TL



FreeZone'dan BlackBerry 9300 Kampanyası

Aylık Tarife Ücreti
25 TL
Aylık Ek Ödeme16,90 TL
Aylık Toplam Ödeme41,90 TL

Esaslar


  • Vodafone FreeZone BlackBerry 9300 Cihaz Kampanyası'ndan sadece Genc Avantaj tarifesini secen mevcut veya yeni tum bireysel faturali aboneler faydalanabilir.
  • Son 8 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve son 8 aylık faturaları toplamı en az 200 TL olup faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir. Bu kriterleri sağlamayan aboneler taahhüt ettikleri ilk 12 aylık tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler
  • Kampanya kapsamında sadece Yapıkredi WorldCard, Fortis WorldCard, Vakıfbank WorldCard, Anadolubank WorldCard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card, Teb World Card, Şekerbank Bonus Card, Akbank Axess Card, Akbank Carrefour Axess Card, Akbank Citi Axess Card, Akbank Fish Card, Flexi ve Akbank Wings Card'ları geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında sadece Genç Avantaj tarifesi yer almaktadır.
  • Kampanya kapsamında tarifeye giriş abonenin isteğine bağlı olarak anlık/ileri tarihli olarak yapılabilir, ancak kampanyaya giriş anlık olacaktır.
  • Bir abone aynı anda sadece 1 kampanyadan yararlanabilir (dolayısı ile bu kampanyaya dahil olan aboneler MNP kampanyasında yararlanamazlar.)
  • Kampanya kapsamında 3G otomatik olarak açılmamaktadır. Abonelerin 3G kullanımlarını kendileri otomatik olarak açtırmaları gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında belirtilen fiyatlara cihaz bedeli ve taahhüt süresi boyunca kampanya kapsamında seçilen tarife kullanımı dahildir.
  • Ses ve SMS kullanımları abonelerin bulunduğu tarife üzerinden ayrıca ücretlendirilecektir.
  • Uluslararası aramalar, yurtdışında görüşme (roaming) ücretleri ve özel servis aramaları için Vodafone Abonelik Paketleri ve Ücret Tarifeleri geçerlidir.
  • Uluslararası SMS gönderimleri için yurtdışı SMS ücretleri geçerlidir.
  • Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Vodafone cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
  • Bireysel bir müşteri numarasına bağlı en fazla 1 abonelik (GSM numarası) kampanyadan faydalanabilir.
  • Tek fatura uygulamasında bulunan aboneler kampanyaya dahil edilemeyecektir.
  • Hattın iptal edilmesi, dondurulması, kısıtlanması, devredilmesi, faturasız hatta çevrilmesi, ve/veya numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçilmesi, kampanyaya özel tarife kullanım aboneliğinin iptal edilmesi durumunda cezai şart; kampanya kapsamında yer alan cihazların cari fiyatından kampanya kapsamında yapılan cihaz taksit bedelerinin düşürülmesi ve kampanya süresince veirlen toplam indirim bedellerinin eklenmesi ile hesaplanmaktadır. Kampanya kapsamında yapılan cihaz taksit bedeli ile kast edilen: Kampanya kapsamında kalınılan ay sayısı X cihaz taksit bedelidir. Kampanya kapsamında verilen indirim bedel toplamı ile kast edilen: Kampanya kapsamında kalınılan ay sayısı X tarifeden verilecek olan indirim bedelidir. BlackBerry Curve 9300 markalı cihazın son kullanıcı bedeli aşağıda verilmiştir.
    BlackBerry Curve 9300 : 660 TL
  • Kampanyaya ait cihazlarda oluşabilecek arıza veya herhangi bir nedenle yapılacak olan geri iade işlemlerinden sorumluluk ithalatçı firma, satışın yapıldığı mağazaya aittir. Bu gibi durumlarda Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • Blackberry Curve 9300 cihazlarında sim kilidi bulunmamaktadır.
  • Kampanya bitiş tarihi 30 Mart 2012.
  • Yabancı uyruklu aboneler kampanyadan faydalanamaz.

Eğer olmaz dersen aşağıda 2 link daha var ordakiler de uygun fiyat ve özelliklere sahip.bi baka derim (:



 
dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Telefon iyi güzel hoş da hocam.ben dokunmatik ekranlı telefon almayı düşünüyorum.gecen sene htc wildfire s vardı onu kaçırdım ya.
 
batuhan__41

batuhan__41

Üye
verdiğim linklerin 1.si dokunmatik ekran vodafone smart.bakmadıysan bilemem (:
 
dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
:)uzun uzun yazıyı görünce o linkleri farkedemedim ama baktım da vodafone markalı olmasın istiyorum.
 


Üst Alt