Kaleyi emanet ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kaleyi emanet ediyor
Milli Takım ve Beşiktaş’ın emektar ve tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber önümüzdeki günlerde yapacağı bir basın toplantısıyla ay yıldızlı formaya veda edeceğini açıklayacak.

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu, "Türk futbol takımları kalelerini artık Türk gençlerine bırakmalı. Bizim yabancılardan en önemli farkımız ise yüreğimiz" dedi.


Milli Takım'da bir dönem sona erecek ama Rüştü futbol yaşantısını, 'Çok mutluyum' dediği siyah beyazlı takımda sürdürecek. Reçber, "Milli Takım'da 14 yıl gururla görev yaptım. Artık ay yıldızlı takımı gençlere emanet etmek ve inanmak gerek. Ben buradayım. Her zaman Milli Takım'ın hizmetinde olacağım. Önemli olan gelecek kuşakların yolunu açmak ve onlara hizmet etmek. Onların da umutlarını çoğaltmamız gerek. Yeni yeteneklerin yetişmesi içinde de elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım" dedi.

Tahammülüm kalmadı

Rüştü konuşmasına şöyle devam etti: "Görev yaptığım süre boyunca sürekli eleştirildim. Artık eleştirilere tahammülüm kalmadı. Herkesin hatası vardır. Milli Takım veya çalıştığım takımlardaki tüm kalecilere destek oluyorum. Olmaya da devam edeceğim. Türk gençleri sabrederlerse yakın zamanda dünyanın her takımında rahatlıkla forma giyerler."

Beşiktaş'ın bu sene daha farklı olacağını ve yapılan transferlerin faydalı olacağını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Hazırlık kampında çok disiplinli ve hırslı bir ekip olduğumuzu gözlemledim. Özellikle defans kurgusu mükemmel. Bu yıl rakip forvetlerin işi çok zor alacak. Taraftarlarımız maçlardan çok keyif alacak" dedi.

Aziz Yıldırım haklı

Aziz Yıldırım'ın konuşmasının yanlış anlaşıldığına değinen Rüştü, "Aziz Yıldırım kalelerin Türk oyunculara verilmesi ve gençlere destek verilmesi için konuşma yapmış ve İspanya takımlarının hiç korkmadan kendi gençlerine kalelerini emanet ettiğini söylemiş. İyi de söylemiş. Türk takımları da kalelerini Türk gençlerine bırakmalı. Yabancılardan en önemli farkımız yüreğimiz" diye konuştu.
 


YsF_90

YsF_90

Üye
Rüştü benim Fenerbahçe'de ikende barça da da Beşiktaş'ta da büyük hayranlık beslediğim oyunculardan birisidir. gerçekten büyük tecrübeleri, başarıları var ama euro 2008 de yaptığı hatalarla gözümden düştü artık. hayırlısı olsun. teşekkürler
 
keremerson

keremerson

Üye
RÜŞTÜ' Alıntı:
"Bizim yabancılardan en önemli farkımız ise yüreğimiz"
"Türk gençleri sabrederlerse yakın zamanda dünyanın her takımında rahatlıkla forma giyerler."
İyi demiş walla, doğru söylemiş..
 
leiche

leiche

Emekli Yönetici
kimse 4 X 4 lük değildir fakat bu bir gerçek rüştü türküyenin en büyük kalecilerinden biri.
engin rüştü vs. gibi kaleciler sayesinde türk futbolu dahada gelişecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt