Kalede tek başına!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kalede tek başına!


[h=2]Maçın son dakikasında dört rakip futbolcuyla başbaşa kalan Fernando Muslera, beraberliğe engel olamadı. Uruguaylı'nın tüm çabalarına rağmen Aslan'ın kan kaybı devam etti.[/h]
Şampiyonlar Ligi dönüşünde puan kaybından çekinen Galatasaray’ın korktuğu başına geldi. Türk Telekom Arena’da Eskişehirspor’la karşı karşıya gelen Sarı-Kırmızılılar, tribünlerin de desteğiyle hırslı ve istekliydi. Ancak beklenen oyun bir türlü sahaya yansımadı. İlk yarıda pozisyon bulmakta güçlük çeken Aslanlar, Amrabat’ın oyuna girmesiyle birlikte hız kazandı ve Burak Yılmaz’la golü buldu. Aslantepe’de herkes Galatasaray’ın bu skoru koruyacağını, hatta farkı arttıracağını düşünüyordu. Ama Sarı-Kırmızılılar tempo arttırmak bir yana, vites küçülttü. 89. dakikada da neredeyse bu sezonun özeti gibi bir pozisyon yaşandı. Olayın kahramanı; Manchester United, Orduspor ve Braga maçlarında yıldızlaşan Muslera’ydı. Sezonun ilk gününden bu yana savunmasında ciddi sıkıntılar yaşayan Galatasaray’ın bir türlü uzaklaştıramadığı pozisyonda Muslera tam 4 Eskişehirsporlu futbolcuyla başbaşa kaldı. Diego’nun ortasını çelen Muslera, Nuhiu’nun dokunduğu topu da ayaklarıyla uzaklaştırdı.

Erkan boş kaleye vurdu


Altı pasın üzerinde topu önünde bulan Tello’nun şutunda da Uruguaylı başarılı oldu. Cris’in ofsaytı bozması nedeniyle rakipleriyle başbaşa kalan Muslera, Erkan’ın attığı gole engel olamayınca maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt