Kalede panik!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Kalede panik!
Kalede panik!
İngiltere'nin en saygın gazetelerinden The Times, Manchester City'nin Volkan'ı renklerine bağlamak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu yazdı.
18.7.2008



1 numaralı tercih
Geçen sezon Tuncay Şanlı’yı Ada’nın vasat ekiplerinden Middlesbrough’a, bu sezon da Mehmet Aurelio’yu İspanya’da son anda kümede kalan Real Betis’e kaptıran Fenerbahçe, şimdi de Volkan Demirel tehlikesiyle karşı karşıya. İngiltere’nin en saygın gazetelerinden The Times’ın haberine göre; süper bir kadro kurmak için kesenin ağzını ardına kadar açan Manchester City’nin kale için 1 numaralı tercihi Volkan Demirel...
Giderse kriz doğar
Eriksson'un yerine City’nin başına geçen Mark Hughes’ün Volkan’ı ısrarla istediği, Sarı-Lacivertli file bekçisiyle yapılan ön görüşmenin de son derece olumlu geçtiği belirtildi. Süper Lig’deki 6 artı 2 uygulaması yüzünden yabancı kontenjanında sıkıntı çeken Fenerbahçe için kaleci Volkan’ın gitmesi, “Büyük bir kriz” anlamına geliyor. Bu nedenle Sarı Kanaryalar, yıldızını kaptırmamak zorunda.
Serkan olmadı gözler Bora’da
Kale için alternatif arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de Serkan Kırıntılı transferinin son anda gerçekleşmediği öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım’ın, Başkent ekibinin patronu Cemal Aydın’dan 23 yaşındaki file bekçisi için söz aldığı ifade edildi. Ancak ikilinin, Kulüpler Birliği’nin son toplantısında yaşadıkları gerilim nedeniyle Aydın’ın Serkan’ı Fener’e vermekten vazgeçtiği kaydedildi. Sarı-Lacivertliler’in şimdi Sakarya’nın genç kalecisi Bora Körk ile ilgilendiği iddia edildi.

 


YsF_90

YsF_90

Üye
sanmıyorum volkanın gideceğini ama hiçbişey belli olmaz tabikide. man. city de bizim oyunculara taktı ya, Allah Allah. başka kalecimi yok kardeşim.
 
dreamnoble

dreamnoble

Üye
Kalbim böyle haberlere dayanamayacak artık...Gelen yok,giden çok.Nasıl iş bu??:(
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Volkan hiçbir yere gitmez;) yalan haber :oke:

sagol kardeş
 
Salihyet

Salihyet

Üye
volkan babacan var ;) süper yetenekli bi kaleci, ona abilik edecek volkan ve yanına bi kaleci çok iyi olur yine altyapıdan ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt