Kahn Design’dan Capital City

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Kahn Design’dan Capital City
[h=2]Kahn Design yeni eseri Capital City'i tanıttı.[/h]
Benzersiz tasarımlı bir araç sürmeyi denemek istiyorsanız, işte size kırmızı ve beyaz gövdenin parıldayan görüntüsüyle Kahn Design’ın en son eseri. Tarih kitaplarına geçecek nitelikte 12 parçalı bu muhteşem İngiliz tasarımı araba Kahn Design’ın Merkezinde gerçekleştirilen sıkı bir teste tabi tutulmuş ve bu testi büyük bir (beyaz ve kırmızı) başarıyla geçmiştir.
Adı ise şanına yakışır şekilde Capital city tasarımı şeklinde verilmiş, çünkü böyle bir arabayı L.A, Londra, Dubai veya Durban şehir merkezleri dışında bir yerde göreremezsiniz.
Aerodinamik Kahn geniş çamurluk kiti, hepsi de ileri teknolojik incelikleri barındıran ön ve arka otobiyografi uçları, yan giriş basamakları, kırmızı yüz gömmeleri, donuk sedef gri kollar, donuk sedef gri yan havalandırma kanalları, RS Kahn ızgaraları, ışıklı Kahn yan eşik plakları ve alüminyum delikli pedallardan oluşmaktadır.
Aracın içersi ‘ısmarlama dokunuş’ özelliği barındırmaktadır, bu özel araç RS siyah deriyle birlikte gri gömme paneller, kapitone torpido gözü, kapı üstleri ve araçsal pusula dolabı, sarı ve mavi speedo ve takometre, siyah Swarovski cam yuvasıyla siyah saati, gri üst ve alt kısımlarıyla Kahn metal işlemeli direksiyon özellikleriyle görücüye çıkıyor.

Kahn kendini bu şekilde tanıtıyor: “Elbette, müşterilerimize her zaman istediklerini sunuyoruz. Örneğin Afzal Kahn, sizin için dışı kot pantolonunuzun rengi ve içi, diyelim ki, gri bir tişörtün rengine benzer koltuklarla bir araç tasarlayabilir. Müşteriler isterse saatin rengini değiştirebilir veya istedikleri başka herhangi bir husus yerine getirilir, tabiri caizse müşterinin emrine amadeyiz. “ ve ekliyor. “Kahn Desgin tasarımları tekdüze bir hayata razı olmayan ve sadece mükemmelliği kabul eden bireyler için var olmaktadır. Lüks sipariş arabalar üretmeye adanmış olarak, kitlesel olarak monoton üretilmiş araçları yeniden tasarlıyor ve bunları bireysel olarak üretilmiş özel şaheserlere dönüştürüyoruz. ”
Kahn tekerlekleri her araca uymakta ve aracın kimliğinin özünü yansıtmaktadır. Son sistem üretim ve malzeme teknolojileri kullanılarak ortaya çıkarılan Kahn RS tekerleri 9.5 x 22 ve 10.5 x 22 ebatlarında mevcuttur. Basit parlak hatları, ispitin kenarındaki yumuşak organik yüzeyler ve amaca uygun mekanik bir merkezle RS-R tekerlekleri şıklık ve yenilikle özdeşleşmiştir.

 

Benzer Konular



Üst Alt