Kağıtsporlu Buz Patencilerin Büyük Başarısı

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Kağıtsporlu Buz Patencilerin Büyük Başarısı



Kulüpler bazında Buz Pateni sporunda Türkiye'de marka kulüp haline gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, bir şampiyonluk daha kazanarak kuplara adeta ambargo koydu. Bugüne kadar yapılan şampiyonlarda bir çok dereceler elde eden mavi beyazlı buz patenciler, 2012-2013 Buz Pateni Federasyon Kupası Teşvik Ligi şampiyonluğu beşinci kez kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Geçtiğimiz yıl, sezonu yaşadıkları talihsizlikler nedeniyle Türkiye ikincisi olarak tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Pateni takımı bu yıl gösterdiği performansla geçen yıl kaybettiği şampiyonluğu tekrar kazandı. Antrenör Rana Göçmen, Ece Ongül nezaretinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Pistinde yapılan sezonun son yarışlarında Kağıtspor'lu Buz Patenciler sezon boyunca kazandıkları 245 puanla Ligi şampiyon olarak tamamladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün ardından 226 puanla Ankara Vizyonspor kulübü ikinci olurken, 165 puanla İzmir Büyükşehir Belediyespor kulübü ise üçüncü oldu. Düzenlenen törende şampiyonluk kupasını branş sorumlusu Murat Uzar, Buz Pateni Federasyonu As Başkanı Hasan Fehmi Tekellioğlu'ndan aldı. En yakın takipçisine 19 puan fark atan mavi beyazlı buz patenciler Şampiyonluk sevincini antrenör veliler ve sporcular birlikte uzun süre buz pistinde doyasıya yaşadı. - KOCAELİ
 

Benzer Konular

NEXUS
Cevap
0
Görüntüleme
192
NEXUS
gutihaz1
Cevap
0
Görüntüleme
396
gutihaz1
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
820
Kingmortall


Üst Alt