Kafkas: Genç oyunculara kapımız açık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Kafkas: Genç oyunculara kapımız açık
Fenerbahçe'yi sahasında mağlup eden Gaziantepspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, devre arasında takıma katkı sağlayacak bir kaç oyuncu alabileceklerini ve genç oyunculara kapılarının açık olduğunu söyledi.



Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçında alınan galibiyetin yukarı çıkış için önemli olduğunu söyledi.
Galibiyeti fazla abartmadıklarını ifade eden Kafkas, "Sadece bir galibiyet aldık, abartmamak gerek. Sahamızda yenmek bizim için önemliydi. Goller geç oldu ama iyi oldu. Dışarda yensek bu kadar sevinmezdim. Sadece bir maç kazanmakla bitmiyor. İç sahada 8-9 aydır kazanamama fobimiz vardı, bunu da atlattığımızı düşünüyorum. Galibiyeti Fenerbahçe gibi bir takım karşısında almamız ise daha da önemli" diye konuştu.
Kafkas, artık orta sıralara doğru tırmanmaya başladıklarını, bundan sonra daha iyi olacaklarının sözünü verdi.
Devre arasında bir iç orta saha oyuncusu, duruma göre bir de santrfor almayı düşündüklerini anlatan Tolunay Kafkas, "Bu oyuncuları bulursak şimdi de alabiliriz, yoksa devre arasını bekleriz. Araştırmalarımız sürüyor. Fakat bu oyuncular üst seviyede takıma katkı sağlayacak oyuncular olacak. Genç oyunculara her zaman kapımız açık" ifadelerini kulandı.
 
  • Beğen
Tepkiler: redmullet


redmullet

redmullet

Üye
klasik büyük takım galibiyeti sonrasındaki teknik adam gazlanması :d:
 

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt