Kadın sürücüler İzmitte nefes kesecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Kadın sürücüler İzmitte nefes kesecek
DMS Super Drive'ın ilk ürünü olan, düzenlenmeye başladığı günden bu yana büyük ilgi gören ve halen "Türkiye'nin gelmiş geçmiş en hızlı Cup'ı" unvanını taşıyan "SEAT Cup Türkiye"de 2005 yılının 4. yarışı olan "Castrol Ayağı" 26 Haziran Pazar günü İzmit Körfez Pisti'nde gerçekleşecek.

1.8 litre silindir hacimli ve turbo beslemeli 250 HP gücündeki motora sahip SEAT Leon ile koşulan "SEAT Cup Türkiye" pilotları, geçtiğimiz yarışta olduğu gibi bu yarışta da kıran kırana bir mücadele içinde olacaklar.

Bilindiği üzere İzmir Pınarbaşı'nda yapılan ilk iki ayakta sırasıyla vdf Tüketici finansmanı pilotu Mert Aytuğ ve Dunlop pilotu Taner Şengezener zafere ulaşan isimler olurken, 22 Mayıs'ta İzmit Körfez Pisti'nde yapılan üçüncü yarışta da Taner Şengezener birincilik kürsüsüne çıkmaya hak kazanmıştı. Bu yarışta lastik bariyerlere çarpan ve otomobili havalanan Kulüp 36 pilotu Kenan Yılmaz, 5 takla atıp 30 metre uçtuktan sonra durabilmişti.

DMS Süper Drive'ın "SEAT Cup Türkiye"den sonra ikinci ürünü olan "VW Polo Ladies Cup"ta da birbirinden iddialı 17 bayan pilot, Doğuş Motorsports Center'da özel olarak üretilen Polo TDI araçlarla 26 Haziran'da İzmit Körfez Pisti'nde fırtınalar estirecek.

Türkiye'de ilk kez sadece bayan sürücüler arasında ve yine ilk kez dizel motorlu otomobillerle düzenlenen "VW Polo Ladies Cup" pistlere yeni bir heyecan katıyor. 22 Mayıs'ta Körfez Pisti'nde gerçekleşen ilk yarışın birincisi Dunlop pilotu Ann Tahincioğlu olmuştu. Bu yarışta bayanlardan hangisinin birinci olacağı merak konusu.

Güçlü otomobilleri, yetenekli pilotları, soluksuz takip edilen liderlik mücadelesiyle dikkat çeken "SEAT Cup Türkiye" ve birbirinden iddialı bayanların mücadele ettiği "VW Polo Ladies Cup"ı izlemeye gelecek motorsporları severleri bir sürpriz daha bekliyor.

İlk olarak geçtiğimiz yıl "SEAT Cup Türkiye" yarışları öncesinde düzenledikleri otomobil şovlarıyla hayranlık uyandıran Romuald Sunny Vervin ve ekibi, "SEAT Cup Türkiye" için yeniden ülkemize geliyor. Amerika Disneyland ve Paris Disneyland'daki otomobil şovlarının duayeni olan Fransız ekip, VW Caddy ve Transporter ile iki tekerlek üzerinde akrobasi yapacak.

Sponsor firmalar garanti com.tr, Castrol, Dunlop, NTV ve vdf Tüketici Finansmanı'nın düzenlediği eğlenceler ve etkinliklerle, DMS Süper Drive bu yıl da uluslararası yarışların atmosferini pistlere taşıyor. Nefes kesen motosiklet şov, araç şov ve maket araç şov da yine izleyicilere renkli ve heyecanlı anlar yaşatacak.


- DMS SUPER DRIVE YARIŞ TAKVİMİ -


26 Haziran 2005 İzmit / Körfez Pisti SCT + PC Castrol Ayağı

20 Ağustos 2005 Formula 1 Pisti SCT + Formula 1 garanti.com.tr Ayağı

18 Eylül 2005 Formula 1 Pisti SCT + PC + GT (GT Turing) Dunlop Ayağı

2 Ekim 2005 Formula 1 Pisti SCT + PC + DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) NTV Ayağı

13 Kasım 2005 Formula 1 Pisti SCT + PC vdf Ayağı

Not:Yarışlardan 1 gün önce sıralama turları yapılmaktadır.

cihan
 


biLad3r

Üye
şimdi kadınlarımı bakacaz arabalarmı





















saka tabii :)
 
yılmass_

yılmass_

Üye
ya iki gözümüz yokmu kardeşim biriyle kadınlara ötekiyle arabalara tabiki :P
 

paratoner

Üye
Originally posted by yılmass_@Jun 22 2005, 12:32 PM
ya iki gözümüz yokmu kardeşim biriyle kadınlara ötekiyle arabalara tabiki :P
[post=93090]Quoted post[/post]​
zuhahahah :P
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt