Kadıköy'den çıkamazlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Kadıköy'den çıkamazlar
Kadıköy'den çıkamazlar
Partizan´la önemli bir maça çıkacaklarını belirten Carlos, "Skor ne olursa olsun, İstanbul´da muhteşem taraftarımızla bütünleşip, turu geçeriz" dedi.
12.8.2008



‘MTK’yı unutalım’
Fenerbahçe'nin yıldızı Roberto Carlos’tan iddialı sözler. Bir önceki turda MTK karşısında önemli galibiyetler aldıklarını kaydeden Brezilyalı oyuncu, “Ancak artık bu maçları unutmamız gerek. Çünkü bizi Partizan karşısında zorlu bir 90 dakika bekliyor. Sırbistan’ta alacağımız iyi bir sonuçla İstanbul’a dönüp, seyircimizin önünde Şampiyonlar Ligi’ne ‘merhaba’ diyeceğimize inanıyorum. Skor ne olursa olsun, rövanşta muhteşem taraftarımızla bütünleşip, işi bitiririz” diye konuştu.

‘Hedef yarı final’
Gêçen yıl, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalarak çıtayı yükselttiklerini vurgulayan Sambacı, şunları söyledi: “Artık bu yıl hedef yarı final. Ben, bu noktaya gideceğimize inanıyorum. Hocamıza iyice alıştık. Ligin başlamasıyla birlikte daha iyi bir Fenerbahçe izleteceğimize olan inancım tam. Fenerbahçe taraftarına geçen yıldan borcum var. Sakatlığım nedeniyle tam olarak verimli olamadım. Ancak bu sezon taraftarlarımız, tam randımanlı Roberto Carlos’u sahada görecek.”
 
schumici

schumici

Üye
galibiyetle gel kanaryam
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt