Kadıköy'de final!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
Kadıköy'de final!
Galatasaray formasına ve futbola veda eden Ayhan Akman, önemli açıklamalarda bulundu.



Galatasaray formasına ve futbola veda eden Ayhan Akman, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda takım kaptanı olarak şampiyonluk kupası kaldırmanın haklı gururunu yaşadığını söyledi, "Son sahne benim için gerçekten finaldi. Hangi futbolcuya nasip olur bu duygu?" dedi

İşte Ayhan Akman'ın Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar ile gerçekleştirdiği röportaj...

"Kadıköy'de maç bitmiş, bir yandan seviniyor bir yandan üzülüyordum. 18 yıl geçmiş. Sevinçler, hüzünler, hayal kırıkları, mucize başarılar. Evet hepsi var. Bir bir aklıma geliyordu. 2006'da bitmeyen 16 dakika. 2008'de son 6 hafta. Liste uzar da uzar. Ama son sahne benim için gerçekten de finaldi. Kaptan olarak Şükrü Saracoğlu'nda kupayı kaldırıyordum. Hangi futbolcuya nasip olabilir bu duygu?"

SON SAHNE...

"Galatasaray'da yaşadığım bütün şampiyonluklar çok güzeldi. Hepsi çok özel şekilde elde edildi. Kadıköy'de gönül isterdi ki alkışlar arasında kupamızı alalım, ama olmadı. O gazlardan soyunma odasında bizler de çok etkilendik. Kupa verilmeyecek gibi bir hava oluştu. Hocamız ve bizler 'Bu kupa sahada alınmadan gitmeyiz' dedik. Biraz karanlık bir ortamda kupa aldık ama yine çok şanslıyım. Benim için gerçek bir final oldu. Film şeridi gibi gözümün önünden kareler geçiyordu. Kupayı aldığım an ise son sahne idi. Benden sonra birine daha nasip olur mu? Çok zor. Ama ben yaşadım o ayrıcalığı."

'HOCAM KARAR VERECEK'


Ayhan Akman sezon başında yaşanan zorlu süreçle ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Bu sezonun kendine özgü has ve değişik bir özelliği var. Sezon başında hiçbir şey belli değildi. Biz geçen senenin kötü izlerini silmek istiyorduk. Kaptanlar olarak yükümüz daha ağırdı. Fatih Terim'in gelişi büyük motivasyon kaynağı oluşturdu, çok iyi oyuncuların transfer edilmesi bize güç ve moral sağladı ve sonuçta şampiyonluğa ulaştık."

Ayhan geleceğiyle ilgili kararı teknik patron Fatih Terim'e bıraktığını da söyleyerek, "Hocam bize neyi uygun görürse görevi kabul ederiz" diyerek sözlerini tamamladı.
 

Casio Murat

Üye
biz finallerin takımıyız onlar acıların takımı..#
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Sefer
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt