Kadıköy'de 2 yıl sonra yeniden!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Kadıköy'de 2 yıl sonra yeniden!


Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında yarın Romanya'nın Vaslui takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet.

''Devler Ligi''ne katılabilmek için 3. ön eleme ve play-off turlarını geçmek zorunda olan sarı-lacivertli ekip, ilk eleme turu mücadelesinde Rumen ekibine karşı ciddi bir sınav verecek.

Sarı-lacivertliler, seyircisinin önünde çıkacağı sezonun ilk resmi maçını kazanarak, 8 Ağustos Çarşamba günü Romanya'da yapılacak rövanş maçı öncesi avantaj elde etmek istiyor.

Aynı zamanda Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona hazırlık dönemi devam eden Fenerbahçe, Vaslui karşısında kazanarak moralli bir başlangıç yapmaya çalışacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

Kadıköy'de 2 yıl sonra Avrupa maçı

Geçen sezon ''Futbolda şike'' soruşturması sürecinde Avrupa kupalarına katılımdan men edilen sarı-lacivertli ekip, yaklaşık 2 yıl aradan sonra Kadıköy'de seyircisinin önünde Avrupa kupası maçına çıkacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki son Avrupa kupası maçında 26 Ağustos 2010'da UEFA Avrupa Ligi play-off mücadelesinde Yunanistan'ın PAOK takımı ile karşılaşan sarı-lacivertliler, yaklaşık 2 yıllık bir sürecin ardından bir Avrupa kupası maçında seyircisiyle buluşacak.

Aykut Kocaman yönetiminde 5. Avrupa mücadelesi

Fenerbahçe Futbol Takımı, Vaslui maçıyla birlikte teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde 5. kez Avrupa kupası maçı oynayacak.

Kocaman yönetiminde 2010-2011 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ve UEFA Avrupa Ligi play-off turları olmak üzere 4 maç yapan sarı-lacivertliler, bir sezonluk aradan sonra Kocaman yönetiminde 5. Avrupa kupası maçını yapacak.

Fenerbahçe, Aykut Kocaman yönetiminde 4 Avrupa kupası maçında 2'şer beraberlik ve yenilgi alırken henüz galibiyet yüzü göremedi.

Taraftarın ilgisi büyük

''Futbolda şike'' davası nedeniyle sıkıntılı bir sezonu (2011-2012) geride bırakan sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarının yeni sezonda çıkacağı ilk resmi maça büyük ilgi gösteriyor.

Karşılaşmanın biletlerinin satışı sürerken, Biletix'in internet sitesinde Fenerium alt ve üst tribünlerdeki bazı bloklarda yer kaldığı görüldü.
 
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve lolaman


lolaman

lolaman

Üye
Alex atabilir bide sow atabilir ama baronide atsın 3-0 temiz alalım :D
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Kazanacağız Allah'ın izniyle . 55 000 kişiyle , müthiş bir destekle , ambiyans harika olacak inşallah ...:)
Büyük Başkan Aziz Baba da inşallah stad da olacak ...


- - - Eklendi - - -

 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
keşke gidebilsem
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt