kadıkoy panteri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
kadıkoy panteri

Beşiktaş’tan
3-4 kampanyası

Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe karşısında 10 kişiyle alınan 4-3’lük galibiyeti bu galibiyeti ölümsüzleştirmek için “3-4 İstanbul Hatırası” adıyla kampanya başlattı.

İstanbul
AA



18 Nisan 2005— Kampanya çerçevesinde, Pancu’nun kaleye geçmesi nedeniyle, siyah formaların arkasına “1 numara, Pancu ve Kadıköy Panteri” yazılıp en geç Cuma günü satışa sunulacağı bildirildi. Ayrıca Pancu’nun kaleci forması ile derbi maçta bir enstantanesinin tişörte bastırılarak piyasaya sunulacağı ifade edildi.
Derbi maçta giyilen nostalji formalarının da bu karşılaşmanın 18 kişilik kadrosu ile teknik direktör Rıza Çalımbay’ın imzaları ile satışa çıkarılacağı kaydedildi.
Bu arada, derbi maç galibiyeti nedeniyle BJK Store’larda tüm formaların yüzde 34 indirimle satışa sunulacağı belirtildi. Ayrıca yayıncı kuruluşla görüşmelerin sürdüğü ve maçın vcd’sinin hazırlanmaya çalışıldığı öğrenildi.

“İNANILMAZ TALEP VAR”
Beşiktaş’ta pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Murat Ürünsak, taraftarlardan yoğun bir talep olduğunu belirterek, “Derbi maçtaki tarihi galibiyetimizle ilgili ürünler yaratılması için taraftarlarımızdan yoğun talepler alıyoruz. Biz de pazarlama bölümü olarak kolları sıvadık ve “3-4 İstanbul Hatırası” diye bir kampanya başlattık. Hiçbir üreticinin elinde binlerce kaleci forması olmadığı için, siyah formalarımızın arkasına 1 numara, Pancu ve Kadıköy Panteri yazdırarak satışa sunmayı kararlaştırdık. İnanılmaz bir talep var ve en geç Cuma günü bu formalar BJK Store’larda satışa sunulacak’ diye konuştu.

“GALİBİYET DEĞİL, PANCU SÜRPRİZ OLDU”
Ürünsak, bu maçta galip geleceklerine inandıklarını ve alınacak galibiyet için ürün hazırlamayı önceden planladıklarını belirterek, “Ancak Pancu’yu beklemiyorduk. Bu nedenle kaleci forması konusunda eksik kaldık. Buna da çözüm bulduk ve siyah formaları kaleci formasınadönüştüreceğiz” dedi.

“ŞAMPİYON TAKIMDAN FAZLA SATACAĞIZ”
Şampiyon olacak takımdan daha fazla forma satacaklarını öne süren Ürünsak, dernekler ve taraftarlardan şimdiden siparişler aldıklarını ifade etti.
 


hakanfb

Üye
Aferin size bjkliler...
FB'yi yendiniz...

Sıra adam olmakta, yalandan değil, adam gibi adam olmak...

BİZ FB'LİLER İSTİKLAL MARŞININ 10 KITASINI DA BİLİYORUZ AMA SİZİN ÇARŞI MI PAZAR MI KİMSE ONLAR 2. KITADA KALMIŞLAR, ÖNCE 2. KITAYI EZBERLETİN ONLARA, SONRA SEVİNİN BJKLİYİZ DİYE...
 

cosmokramer

Üye
adam olmak "rıza efendi 2 ekmek 1 süt" diye pankart açmakla mı oluyor...!!
 
curunan

curunan

Üye
bu tür pankartlar her yerde açılır ve futbolun eğlenceli yanıdır (her takımın taraftarı açıyor) ama BJK taraftarının istiklal marşında slogan atmalarını hiçbir katagoriye koyamıyorum. çarşı denilen grup heralde sadece türkiye dışı bir millettenmi oluşuyor da istiklal marşımızda slogan atıyorlar. :off:

BU VATANIN MARŞINA SAYGISI OLMAYAN TAKIMINA SAYGILI OLMUŞ KİME NE :off:
 
..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
İYİ : Oynanan mac
GÜZEL :Kaleci Pancu
ÇİRKİN: Acilan pankart
(o arkadaslarin hepsinin babasi iş adami ya ....)
 

kskarabilgin

Üye
fenerden ders ahlak dersi mi alcaz....
rıza yaptıkları çok büyük şerefsizlik..
çarşıya yapılan laflarsa sacma ,carsı bu alemin krralıdır ve hatırlatalım kendini fenerbahce cumhuriyeti olarak tanıtan biz değiliz..
bunun pankartını çarşı yapmıştı hatırlatırım ve pankart ve centilmenlik kkonusunda sizi yaratıcılıg davet ediyorum
 
Caine

Caine

Üye
galatasarfaylı olarfak en iyisini alkıslarız daima. helal olsun pancuya işte atom karıncanın talebeleri boyle olur. her zaman derim adam gibi adam rıza hocaaa
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt