"Kadıköy efsanesini bitireceğiz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
"Kadıköy efsanesini bitireceğiz"
Beşiktaş, haftasonu Kadıköy'de Fenerbahçe'ye konuk olacak. Sonucu itibariyle ligin zirvesini yakından etkileyecek olan bu karşılaşma, Sarı-Lacivertli takımın şampiyonluk vizesi alıp alamayacağını da belirleyecek. Fenerbahçe evinde oynayacağı bu zorlu müsabakayı mutlaka kazanmak istiyor. Beşiktaş ise Kadıköy'de Fenerbahçe'yi mutlaka yeneceğini iddia etti. Kara Kartal'ın galibiyeti, prestij, güven ve UEFA Kupası için avantaj getirecek. Pazar günü oynanacak maçla ilgili görüşlerini aldığımız Beşiktaşlı futbolculardan kaptan Tayfur Havutçu, "Biz Fenerebahçe'ye ters gelen bir takımız, Kadıköy'de de galip geleceğiz."diye konuştu.

Sarı-Lacivertli takım, galibiyet serisi yakaladığı dönemlerde karşısında engelleyici olarak hep Beşiktaş'ı buldu. Daha önce Kadıköy'de Fenerbahçe'nin 23 maçlık yenilmezlik ünvanına son veren Kara Kartal, ligin ilk yarısında da rakibini 2-1 mağlup ederek lige en iyi başlama rekoru kırmasına izin vermedi. Siyah-Beyazlı futbolcular, Fenerbahçe'yi evinde yenecek tek takım olduklarını ifade ederek "Form durumumuz çok iyi, lideri evinde devirecek güce sahibiz." dedi. Avrupa Kupaları'na katılmak için de Fenerbahçe'yi mağlup etmek zorunda olduklarını belirten Siyah-Beyazlılar, seyirci faktöründen de çekinmediklerini şu sözlerle dile getiriyor: "Stadın atmosferi bizi etkilemez. Kazanmak için oynayacağız Fenerbahçe'den evinde puan alacak tek takım olarak gözüküyoruz." Teknik Direktör Rıza Çalımbay da, F.Bahçe'nin zaaflarını iyi tespit ettiklerini vurgulayarak, "Biz beraberliği bile düşünmüyoruz, kazanacağız." diye iddialı konuştu. Derbi maçlarda Galatasaray'a karşı kaybeden, Trabzonspor maçını ise kazanan Rıza Çalımbay, yönetimden güvenoyu alabilmek için de pazar günkü maça büyük önem veriyor.

Tayfur: "Dört senedir Kadıköy'de başarılı sonuçlar alıyoruz. Rakibimizin şampiyonluğa oynaması bizi ilgilendirmiyor. Bizim için bu maç Avrupa Kupaları'na katılmak adına önemli. Oyun tarzımız Fenerbahçe'ye hep ters geliyor."

Ahmet Dursun: "Bu maç şampiyonluk yarışını önemli ölçüde belirleyecek. Rakibimiz kazanmak isteyecek ama biz de kazanmak için oynayacağız. Atmosfer bizi etkilemez. Ankaragücü karışsında oynadığımız gibi hırslı olursak Kadıköy'den galip çıkarız."

Koray: "Kadıköy'de tek bir sonuç düşünüyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için galibiyetten başka bir alternatifimiz yok. Sakatlığım nedeniyle geçen hafta oynayamadım, antrenman eksikliğim var. Oynamasam bile arkadaşlar beni aratmayacaktır."

Ali Güneş: "Rakibimizin şampiyonluğa oynaması bizi ilgilendirmiyor. Puan farkından dolayı Fenerbahçe avantajlı. Kadıköy'e kazanmaya gideceğiz. Buradan alacağımız sonuçla Avrupa Kupası iddiamızı sürdürmek istiyoruz."

Çağdaş: "Takım olarak her geçen gün daha iyi futbol oynuyoruz. Form durumumuz şu anda F.Bahçe'den daha iyi. Stresimiz yok. Sahaya sadece futbol oynamak için çıkacağız. O nedenle esas düşünmesi gereken F.Bahçe olacak. Kazanırsak ligin üst tarafı karışır."

Ronaldo: "F.Bahçe maçları benim için her zaman ayrı bir önem taşıdı. Daha önce onları kendi evlerinde yenmeyi başardık yine bunu başarabiliriz. Herkes bizim F.Bahçeyi yenmemizi bekliyor. İyi bir hava yakaladık bunu değerlendirmek istiyoruz. Yine gol atmak istiyorum."

Pancu: "Fenerbahçe şampiyon olmak için kazanmak isteyecek. Ama son haftalarda ligin en formda takımı olduğumuzu düşünüyorum. Takım olarak hepimiz kazanacağımıza inanıyoruz."

----------------------------------------------------------------------------------

Yvasa bitirinde gorelim...BJK bizi Kadıkoylde ezecek.Hic gulecegim yoktu........ :lol2: :lol2:
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Senin güleceğin yok ama ben bjk den çekiniyorum açıkçası... Kadıköyde hep ters geliyorlar bize..
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Bu sefer biz ters gelecegiz......
 

biLad3r

Üye
kımse bjk tan cekınmesın cekenecek olan lar fb den cekınsın
burası kadıkoy burdan cıkıs yok!!!
 

exile24

Üye
Bizden kimsenin çekinmesine gerek yok efendice gidicez kadıkoye atıcaz golleri alacaz 3 puanı gelecez yani altı ustu 3 puan :)) 8) :oke:
 
curunan

curunan

Üye
ben bizzat statda olucam beklerim sizleride
kendi sahamızda nasıl 3 puanı aldığımızı kendi gözlerimle görecem :artı:
 
ibonline

ibonline

Üye
sükrü saracoglu stadı oldugunu bile unutmuslar
ŞAMPİYON FENER
 

the_patriot

Üye
Kadıköy’de Beşiktaş

Fenerbahçe ile FB Şükrü Saracoğlu Stadı´nda 17 Nisan Pazar günü zorlu lig maçına çıkacak olan Beşiktaş´ın, Kadıköy´deki maçlarda rakibine galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor.
Bugüne dek resmi ve özel olmak üzere, şimdiki adıyla FB Şükrü Saracoğlu Stadı´nda sarı-lacivertlilerle toplam 38 kez karşılaşan ‘Kara Kartallar’, bu maçların 17´sinde sahadan galip ayrıldı. Fenerbahçe ise 11 galibiyet alırken, 10 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Kadıköy´de Beşiktaş, attığı toplam 55 gole karşılık, kalesinde 46 gol gördü.

Kadıköy
Beşiktaş, lig maçlarında da Kadıköy´de Fenerbahçe´ye karşı üstünlük kurdu. Siyah-beyazlılar, FB Şükrü Saracoğlu Stadı´ndaki 22 lig maçının 8´inde sahadan galibiyetle ayrılırken, 6 kez yenildi, 8 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. ‘Kara Kartallar’ın Kadıköy´deki lig maçlarındaki 30 golüne, ‘Sarı Kanaryalar’ 24 golle karşılık verdi.

3 maçtır yenilmiyor
Beşiktaş, Kadıköy´de ezeli rakibiyle yaptığı son 3 maçı da yitirmezken, bu süre içinde 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Siyah-beyazlılar, 2001-2002 sezonunda Ronaldo Guiaro´nun golleriyle 2-1, 2002-2003 sezonunda da Ahmet Dursun´un golüyle 1-0 galip ayrıldığı Kadıköy´de, geçen sezon 2-2 berabere kaldı.
 

the_patriot

Üye
herşey ortada fazla konuşmayacağım
 

mustafatolga

Üye
Kimden neden çekiniyorsunuz abicim Beşiktaşta oynayan kaç tane topçuyu takımınızda görmek istersiniz 2,3 adamın dışında.Ben geçen sene çok dua ettim selçukla ali güneş gitsin die yarısı kabul oldu.Ben sadece tek bişey biliyorum abicim eğer maçın başında bir gol atarsak o maç galatasaray maçından fark atarız.Eğer ilk dakikalarda gol gelmezse 80-90 arası tek atarız maç biter.Hiç heveslenmeyin kadıköye giriş var çıkış yok...
 

the_patriot

Üye
istatistiklere baktıktan sonra çekinmenize gerek yok
kartal geliyorum demez direkt dalar.beşiktaşın yenmesi olağan bişey beşiktaşlıların her zaman yaptığı şey o kadar büyütmeye gerek yok
 
Quattro

Quattro

Üye
Yavaş dalsın beşiktaş... :haha:

Dalarsada çıkacağı meçhul............... :rolleyes:
 

biLad3r

Üye
valla 1 -0 olsun bizim olsun
 

Hacker515

Üye
fb 0 - 2 BJK yada
fb 1 - 2 BJK diye düşünüyorum.
 

the_patriot

Üye
Originally posted by Quattro@Apr 16 2005, 06:45 PM
Yavaş dalsın beşiktaş... :haha:

Dalarsada çıkacağı meçhul............... :rolleyes:
[post=32668]Quoted post[/post]​

ne güzel konuşuyorsun be dostum
ama kusura bakma fena çıktı bjk kadıkoyden
 

Nicolas_Anelka

Üye
bildim bileli hep cıktı zaten su bjk kadıkoyden...
 

deskator

Üye
B.J.K. ne zaman dalar ne zaman çıkar belli olmaz :) geçmiş olsun arkadaşlar :)
 

BuqraFeb

Üye
Ya harbiden şanstı yani...pancuya gol atamamk Çok acı :D
 

MiCoX

Üye
HerTURLU kartal ;)
 

biLad3r

Üye
forever fener!!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt