"Kadıköy'e şampiyon gitmek istiyoruz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
"Kadıköy'e şampiyon gitmek istiyoruz"
Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Muslera, Kadıköy'deki Fenerbahçe maçına matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyerek gitmek istedikleri söyledi.



Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gençlerbirliği ve Schalke maçlarını değerlendiren Muslera, şampiyonluk için ellerinde önemli bir fırsat bulunduğunu dile getirdi. Uruguaylı kaleci, Kadıköy'deki Fenerbahçe maçına da matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyerek gitmek istedikleri söyledi.

Birbirinden kaliteli stoperlere sahip olduklarını belirten Muslera, "Defansta kimin oynadığı benim için fark etmiyor" dedi.

Galatasaray ile 3 yıl daha kontratının olduğunu hatırlatan Muslera, başka konularla ilgilenmediğini belirtirken, çok iyi transferler yaparak iyi bir takım kurduğunu fakat uzay takımı benzetmesi yorumlarına katılmadıklarını söyledi.

Şampiyonlukla ilgili açıklamalarda da bulunan Uruguaylı file bekçisi, "Kadıköy'de şampiyonluğu ilan etmek taraftar için güzel olacaktır ama oyuncular olarak şampiyonluğu garantileyerek oraya gitmek istiyoruz" diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt