"Kadıköy'de şampiyonluk yaşamak..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
"Kadıköy'de şampiyonluk yaşamak..."
Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın orta alandaki başarılı futbolcusu Selçuk İnan, şampiyonluk kutlamaları öncesinde açıklamalarda bulundu.



Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da milli futbolcu Selçuk İnan, "Fenerbahçe stadında şampiyonluk yaşamak bizim için ayrı bir mutluluktu" dedi.

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamaları sırasında sarı-kırmızılı futbolcular, GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı Selçuk İnan, kariyerindeki ilk şampiyonluğu yaşadığını belirterek, "İlk ve en güzelini yaşadım. Fenerbahçe stadında şampiyonluk yaşamak ayrı bir başarı. Orada şampiyonluk yaşamak bizim için ayrı bir mutluluktu. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu. Selçuk, sezon boyunca desteklerini esirgemeyen sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür ederek, "Onlara canı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Bizi sezon boyunca desteklediler. Bu şampiyonluk onlara armağan olsun, bunu sonuna kadar hak ettiler" ifadelerini kullandı.
Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, şampiyonluğu hak ettiklerini dile getirerek, "Kimseyi kıracak ve rencide edecek şekilde değil, içimizden geldiği gibi sevincimizi paylaşıyoruz. Ligden düşenlere geçmiş olsun diliyorum. Öbür takımlarda iyi mücadele etti. Fenerbahçe'yi ligi sonuna kadar götürdüğü için tebrik ediyorum ama şampiyonluğun hakkımız olduğunu düşünüyorum" dedi.

Hakan Balta, "Fenerbahçe maçında gol atmak bu kez nasip olmadı ama önemli olan kupayı almaktı. Bunu başardığımız için çok mutluyuz" derken, Necati Ateş de çocuklarına anlatabilecekleri bir sezon geçirdiklerini belirterek, bir daha play-off'un oynanacağını düşünmediğini söyledi.
Ayhan Akman, futbola veda kararını sezon başında aldığını belirterek, "Paylaştığım arkadaşlarım benim için de mücadele edeceklerini söylediler. Şampiyonluk büyük Galatasaray camiasına hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaleci Ufuk Ceylan şampiyonluğa takımın ve camianın inandığını kaydederek, "Mutlu sonla bitti. Emeği geçen herkese teşekkürler" derken, diğer kaleci Aykut, "Bu yaşadığım şampiyonluk, diğer şampiyonluklardan çok farklı gerçekleşti. Hak ettiğimiz şampiyonluğu play-off'la elimizden almaya çalıştılar ancak sonunda kupayı Kadıköy'de kaldırdık. İnanılmaz bir duyguydu" dedi.
Genç oyuncu Yekta Kurtuluş. "Çok mutluyuz. Benim futbola başlama amacım Galatasaray'da oynamaktı. Çocukluk hayalimdi. Gerçekleştiği için çok mutluyum. İnşallah daha iyisi olacak" diye konuştu.

Gökhan Zan, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kupa kaldırmanın herkese nasip olmayacağını kaydederek, "Işıklar kapatıldı ama 25 milyon Galatasaray taraftarının ruhu orayı aydınlattı. Galatasaray taraftarlarının tüm karanlığı aydınlatacak gücü var" ifadelerini kullandı.
 

Casio Murat

Üye
bugüne kadar hep yendik diye hawa yapıyolardı bakalım şimdi ne konuşacaklar..#

---------- Eklendi @ 18:04:12 ---------- Yazıldı @ 18:03:38 ----------

fenerliler bi çok şeye tesadüf diyodu..alın size bi tesadüf daha..#
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt