Kâbus gibi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kâbus gibi


Krasiç İstanbul’a adım attığından bu yana ilk kez dün 73. dakikada adam geçebildi. O ana kadar denemedi bile. Sakatsa sahada olmamalı. Beden yorgun ve yetersiz olsa dener ama yapamaz. Denemiyorsa sorun zihinsel olmalı. Dolayısıyla önümüzdeki sadece antrenmanla giderilecek bir sorun değil gibi. İmza attığında bu sayfada ‘rüya gibi’ diye yazmıştım. Kâbusum oldu... Baroni’nin oyuna girdiği anda attığı harika pasa verdiği tepki inanılır gibi değil. Ne yapmaya çalıştı bilmiyorum!

Recep Niyaz kuvvetlenmeli

Recep Niyaz’ın teknik potansiyelinin ne kadar olduğunu söylemek için erken.Ancak yüksek bir pozisyon bilgisi ve sezgisi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Doğru yerde doğru zamanda oluyor, doğru yeri hedefliyor. Fizik dezavantajını giderecek doğru çalışmayı yapması şart. Özellikle üst gövdesini kuvvetlendirmeli.

Orhan-Özgür gerilemiş!


Orhan Şam’ın Tolga’nın golünde kayması işi değiştirdi. Bir savunmacı kendi sahasında böyle zemine bağlı bir sebeple kaymaz. Doğru kramponu seçer, çünkü zemini bilir. Orhan maalesef geldiği günün gerisinde. Özgür için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Potansiyellerini harekete geçiremiyorlar. Bienvenu gibi...

Serdar-Egemen Bekir’in gerisinde

Serdar ve Egemen için söylenebilecek tek cümle şu: İkisi de Bekir’in gerisinde...

Selçuk-Topal bu kadar

Selçuk Şahin ve Mehmet Topal ikilisinin birlikte sahada olduklarında maksimumda yapabilecekleri bu. Yüzde 70 savunma yüzde 30 hücum iki oyuncuyla ancak bu kadarı olur. Hele de önlerinde Recep Niyaz gibi genç bir oyuncu ve ne yaptığını bilmeyen bir Krasiç varsa. Bu yapı içinde daha fazlasını vermeleri mümkün değil.

Stoch destek bulamıyor


Oyundan alındığında fazlasıyla kızan Stoch uzun zamandır ilk kez bu kadar kendine güvenli bir futbolla sahadaydı. Krasiç’e çok yardımcı oldu. Geçen seneden izler vardı diyebilirim. Slovak oyuncudaki sorun şu: Kuyt’la, Sow’la oynadığında silik ve çekingen kalıyor. Zayıf halka oluyor. Dünkü gibi takımlarda ise lider.... Ama destek bulamıyor.

En iyisi Mert Günok!

Şunu kabul edelim. Fenerbahçe gruptan çıktı ve rahat bir deneme maçı yaptı. Ama sahada Recep dışında genç umut yok. Herkes tecrübeliydi. Bu sonuç bu açıdan hoş değil... Çünkü 3-0’a rağmen yine en iyisi Mert’ti...

Mehmet Demirkol
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
251
DiaBLoS
Fenerbahçe-
Cevap
3
Görüntüleme
408
TuRKGuCu
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
373
Kingmortall


Üst Alt