kablosuz kulakık tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
kablosuz kulakık tavsiyesi
merhaba arkadaşlar
kulaklık soketi bozulan lumia 925te kullanma için kablosuz bir kulaklık arıyorum tavsiye verebilecekolan var mı
100 tlye kadar fiyat aralığı var eğer su-toz geçirmezlik olursa dayanıklı ise 20-30 tl daha çıkabilirim
kulakiçi tercihimdir kulaklığı istememin ana sebebi müzik ve film yani ses kalitesi çok önemli
ne aşırı bas olmalı ne de tiz tam dengeli her notayı duyabileceğim bir model olsun (htcnin stereo kulaklıkları gibi) birde manyetik kilit falan çok hoşuma gider nihayetinde tüm gün taşıyorum ha bire cebe atmayalım
tavsiyelerinizi bekliyorum

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sağlığınızı Etkiler Bence Düşünmeyin Bide Beyinde Devamlı Beyninizden Sinyaller Geçecek.Bir Kez Daha Düşünün

ibrother

ibrother

Üye

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ibrother

ibrother

Üye
Kulakiçi istemiş. Yorumların garip hiçbir şey anlamadım.:bangin:

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Xiaomi Kulaklıklara bakın kalite daha önemli :oke:

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
Sağlığınızı Etkiler Bence Düşünmeyin Bide Beyinde Devamlı Beyninizden Sinyaller Geçecek.Bir Kez Daha Düşünün
Bluetooth sinyallerinden bahsediyorsan pek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum telefon şebekeye bağlanırken zaten bunları kullanıyor.
Dalga boyu uzun olduğu için sadece ısınma yapar ki onun için de çok güçlü olması lazım; 2-3saate bataryayı bitirecek kadar güçlü

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bluetooth sinyallerinden bahsediyorsan pek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum telefon şebekeye bağlanırken zaten bunları kullanıyor.
Dalga boyu uzun olduğu için sadece ısınma yapar ki onun için de çok güçlü olması lazım; 2-3saate bataryayı bitirecek kadar güçlü
Olsun Yinede Kısa Vadede Sorun Yaşatmaz Ama Uzun Vadede Sorun Çıkartabilir Karar Size Kalmış :)

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi

bu biraz ilgimi çekti kullanan var mı

Takipçi Satın Al

Üst Alt