Juve şampiyonluğa yürüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Juve şampiyonluğa yürüyor
[h=2]İtalya Serie A'da lider Juventus, sahasında konuk ettiği lig sonuncusu Pescara'yı zorlansa da 2-1 mağlup etti ve zirvedeki avantajını korudu.[/h]


İtalya Serie A'da lider Juventus, sahasında konuk ettiği lig sonuncusu Pescara'yı zorlansa da 2-1 mağlup etti ve zirvedeki avantajını korudu.
Siyah-beyazlı ekip, mücadelenin ilk yarısında gol bulmakta oldukça zorlandı. Rakibi karşısında ciddi bir baskı kurmasına rağmen skor üretemeyen Juve, soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti.
İkinci yarıda da zorlanan Juventus'un imdadına 72'inci dakikadaki penaltı ve kırmızı kart pozisyonu yetişti. Giuseppe Rizzo, penaltıya sebebiyet vererek oyundan atıldı. Topun başına geçen Mirko Vucinic, takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu golün ardından, 10 kişi kalan konuk takım Pescara çözüldü. 78'de Vucinic, ikinci kez sahneye çıktı ve takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı.
Mücadelenin 83. dakikasında Cascione, Pescara'nın tek golünü kaydetti. Ancak kalan bölümde başka gol olmadı ve Juventus, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlı ekip, Serie A'da 71 puana yükseldi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt