july player

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismail

Üye
    Konu Sahibi
july player
July player s60v3 1.70 cr@ck lazım arkadaşlar sizde var mı??

Bunu dene ama calistirman ucun python lazim

- - - Eklendi - - -

Bunu dene ama calistirman ucun python lazim

- - - Eklendi - - -

Dikkat:
Pardon ustdeki linklerin ikisine ayni linkdir!!!

ismail

Üye
    Konu Sahibi
deniyorum hemen teşekkürler

- - - Eklendi - - -

denedim ancak olmadı

skyfirede öldü rahmetli çok iyi biriydi mekanı cennet olsun

Havvali

Üye
Boltta öldü yakında symbianda ölecek nokia falan hiçbi b?k kalmıcak

Doğru s60 v2ler tarih olmak üzere şuan lcg firması onlara xplore yi falan bedava veriyor. Yakında v3 lerde tarih olcak ama hayalimdeki n95 8gb ta yeni kavustum bence bu teknoloji pazarında iyi birer aptalız ne görsek yenisini almaya çalışıyoruz. Allah bilsin şu elimdeki telefonu kactane gerikafalı hawa atmak için aldı sonra yeni çıkan dokunmatik android icin sattı. Kullanmasını bile bilmiyor telefonu aliyor öğrenmdn satıyorlar saçmalık bu. Öyle bir ùlkede yaşıyoruz ki samsung galaxi s3 çiktı adam s4 ne zaman cıkck dye firmasına mesaj atiyor. Tüketıcıyız bi haltada yaramıyoruz...

ismail

Üye
    Konu Sahibi
haklısın kardeşim
Hep aynı son

Havvali

Üye
valla aptalların üstündende biz geçiniriz yeni telefon cıkınca kıymetini bilmediklerini çok ucuza satıyorlar bazılarında garanti bile oluyor yeterki bi telefoncuya satmadan kapın

Havvali

Üye
valla androidlerin sv3 için olanları var onları kullanıyoruz. Ama uğrassak .apk dosyalarını .sis e uyarlama yapabiliriz buda programı yeniden yazmak gibi bisey eğer bunu yaparsak zaten paraya para demeyiz

valla androidlerin sv3 için olanları var onları kullanıyoruz. Ama uğrassak .apk dosyalarını .sis e uyarlama yapabiliriz buda programı yeniden yazmak gibi bisey eğer bunu yaparsak zaten paraya para demeyiz

Onu yapsak zaten kimse samsung almaz

- - - Eklendi - - -

samsung batar ozaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...