Java Yükleme Hatası...

Sponsorlu Bağlantılar

anifirlama

Üye
    Konu Sahibi
Java Yükleme Hatası...
arkadaşlar java yüklerken "Genel Sistem Hatası" veriyor ve yüklemeden atıyo kndini diğer denemelrde de yükleme açılmıyo sis te böle bişey olmuyo sadece java oyunlarda...eskiden böle bişey yoktu sonradan oluştu...bunun nedednini bilen varmı

jackjack

jackjack

Üye
telefonunun markası ne bende n-gage var bende de bazen böle yapıo genellikle java oyunu bozuk yada telefonla uyumlu olmuyor. yada telefonundan bazı dosyalar sildin bi format çak güzelce telefon kendine gelsin bir daha dene. olmazsa aynı oyunun eski sürümleri varsa onları dene. gprsten indirdiğin oyunlar daha sağlam çalışır çünkü orda destekleyen telefonu seçiosun ama burda hangi telefonlarla uyumlu olduğunu bilemiyorsun o yüzden yükleyemiye biliyor. hadi kolay gelsin.

anifirlama

Üye
    Konu Sahibi
tel 6600 da oyunda bi sorun yok bnde çnkü 2 tane 6600 var diğerinde çalışıyo normalde yüklediklerimde ikisinde de çalışıyodu ama son bi haftadır böle bi hata vermeye başladı format ta atmak istemiyorum bi kaç şey denedim ama olmadı artık tek düşünce bunun stmbian versiyonu eskiydi blki ondan olabileceğini zannediyorum ama başka bi çözüm varsa lütfen söyleyin...

Üst Alt