Java Oyunları S60

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrear

Üye
    Konu Sahibi
Java Oyunları S60
java oyunları s60 telefonlarda nasıl çalıştığını bilen varsa yardımcı olabilir mi...
 


night990

Üye
<div class='quotetop'>(emrear &#064; Nov 25 2005, 10&#58;29 AM) [post=214530]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
java oyunları s60 telefonlarda nasıl çalıştığını bilen varsa yardımcı olabilir mi...
[/b][/quote]


Java Oyunlarını Telefona Yüklemek
Aslında çok basit. SIS oyunlarını nasıl yüklüyorsak javalarıda aynı şekilde yükleyeceğiz. Fakat dikkat etmemiz gereken şu. JAR uzantılı dosyaları açmayacağız. Winrar JAR dosyalarını kendi RAR dosyası gibi göstermekte. O yüzden karıştırıpta JAR dosyalarını açmakta ve telefona neyi yükleyeceğimizi bilememekteyiz.
Öncelikle JAR dosyalarının simgesini değiştirelim. (Win XP)
Bilgisayarım/Araçlar/Klasör Seçenekleri&#39;ne tıklayın. Dosya Türleri&#39;ne geçin. Burdan JAR&#39;ı bulun. Gelişmiş&#39;e tıklayın. Simge Değiştir&#39;e tıklayın. En uygun simge bana göre telefon simgesi. Onu seçip Tamam diyerek pencereleri kapatın. Artık JAR ve RAR dosyalarını karıştırmayız.
Peki JAR dosyasını telefona nasıl atacağız.
Bilgisayarınızda PC Suite yüklüyse, SIS dosyasına iki kez tıklayınca Bilgisayarınızdan telefonunuza direkt yüklenmekte oyunlar. JAR dosyasına sağ tıklayıp, Birlikte Aç&#39;ı seçin ve oradan Symbian Installer&#39;i seçin. Bu kadar basit. JAR dosyasınıda SIS gibi PC nizden yükleyin.
Yada Bluetooth, Kızılötesi her ne kullanıyorsanız telefonunuza gönderin. Mesaj olacak gelecektir. Ve telefonunuzdan kurun. Çoğu telefon için zaten Telefonun içine Install klasörüne atabilmekte. Dolayısıyla mesaj olarak değilde Yöneticiden yükleme şansı doğmakta.
Gerçi burda önemli olan nokta JAR ve RAR dosyalarını karıştırmamak.

( Alıntıdır )
 

symbianboy

Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>Öncelikle JAR dosyalarının simgesini değiştirelim. (Win XP)
Bilgisayarım/Araçlar/Klasör Seçenekleri&#39;ne tıklayın. Dosya Türleri&#39;ne geçin. Burdan JAR&#39;ı bulun. Gelişmiş&#39;e tıklayın. Simge Değiştir&#39;e tıklayın. En uygun simge bana göre telefon simgesi. Onu seçip Tamam diyerek pencereleri kapatın. Artık JAR ve RAR dosyalarını karıştırmayız.[/b][/quote]

aa bunu öğrendiğim iyi oldu bilmiyordum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt