Jailbreak yaptim simdi programlari bedava olarak nasil yüklicem?

Sponsorlu Bağlantılar

macera33

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreak yaptim simdi programlari bedava olarak nasil yüklicem?
yardim

_Faruk

Üye
telefonun da cydia adında bir program çıkmış olmalı internet bağlantın varken onu aç manage kısmından source lere gir sağ üstte edite tıkla sonra sol üstten add de çıkan yere ''cydia.hackulo.us''
yaz bu kurulduktan sonra içine gir ordan installous diye bir program var en son versiyonunu yükle daha sonra bunun içinden girerek oyunları indirip yükleyebilirsin ya da bilgisyara indirip itunes aracılığıyla da kurabilrsin

hasolin

Üye
faruk kardeş installous son versiyonu yüklü herhangi bir şeyi normal indiriyor fakat kurarken hatalı indirme diyor ne yapmam lazım

kemal21

kemal21

Üye
telefonunda hangi versiyon var uygulamalar eski versiyonlarla uyumlu olmayabiliyor

_Faruk

Üye
faruk kardeş installous son versiyonu yüklü herhangi bir şeyi normal indiriyor fakat kurarken hatalı indirme diyor ne yapmam lazım

bunun nedeni bazen indirirken yarıda kesliyor o zmn böyle diyor küçük bi uygulama ile indirip dene indirirken gözlemle tamamını indirip indirmediğini mesela 600mb bi oyunu indirirken 200 mb da bi sorun oluşuyor kesiliyor ancak onu yine indirmiş gibi görüyor