Jailbreak garanti problemi olurmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xoroz

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreak garanti problemi olurmu?
Arkadaşlar konularda aradım fakat bulamadım merak ettiğim birşey var jailbreak işleminin garanti üzerinde herhangi bir etkisi olurmu?:nono::bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm

--------------- Ekleme ---------------

Bir sorunum daha var bende 3gs 16gb var ve sarjı sadece bir gün gidiyor az oyun oynuyorum ama daha fazla gitmesi gerekmezmi

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
JAİLBREAK yaparsan garantiden çıkar iphone...

daha önce belirtmiştim SBSETTİNG OPENSSH gibi prolar kullanıyosan şarjı yer ayrıca oyunun türüne bağlı grafik ölzelliklerine yok bunlar yoksa bi servise göster..

Xoroz

Üye
    Konu Sahibi
peki diğelim jailbreak yaptım fakat sonra telefonu restore ettim ve versiyon yükselttim genede garantiden cıkar mi?

--------------- Ekleme ---------------

sitede arattım buldum dawn abimiz garantiyi öldürür demiş fakat telefonu restore ettigim zaman bunun garantiye ne zararı olur ve nasıl anlasılır anlamadım birtürlü?

serhat00

serhat00

Üye
kardes restore edince telefondaki hersey gidince dolayisiyla jailbreakta gidiyor ve garanti bise anlamiyor ve dolayisiyla garanti kabul ediyor. benim telefona daha bise olmadi ama insallahta olmaz

Xoroz

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardes tesekkürler bende jailbreak yaptım 1 ay öncede gayet memnunum bir sorun olursada restore eder garantiye gönderirim diyordum xD Benim bir arkadasım kaçak telefonu göndermişti garantiye unlock lu onu kabul etmişlerdi ama bilemicem

serhat00

serhat00

Üye
Vaybe bunu duydugum iyi oldu ancak pariste zannetmem jailbreakli telefonu Kabul edeceklerini

mejasticstar

Üye
benim telefon jailbreakliydi.telefonun ayarlarını sıfırlamaya çalışırken kilitlendi servise gönderdim yenisini verdiler.demek ki jailbreak filan bakmıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt