İzmir'de 'sarılmak serbest'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
İzmir'de 'sarılmak serbest'

İzmir'de ilginç kampanya. Gençler sokakta birbirlerine sarılıyor.

Hospıtalıty Clup ve Kite Surfıng organizasyonu kapsamında düzenlenen sarılmak serbest kampanyası İzmir’de ilgi gördü.

15 ülkeden 30 genç ellerindeki 'sarılmak serbest' dövizleriyle Kıbrıs Şehitleri caddesinde dolaşarak insanlarla kucaklaştı.

4 gün sürecek kampanyanın dünyanın birçok yerinde uygulandığını belirten gençler amaçlarının insanlar arasında kucaklaşmayla sıcaklık ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu söyledi.

4 gün sürecek kampanyanın dünyanın birçok yerinde uygulandığını belirten gençler amaçlarının insanlar arasında kucaklaşmayla sıcaklık ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu söyledi.

omayra

Üye
İyi ki bana denk gelmemişler :ehe vallahi çantayı küt diye kafalarına geçiriverirdim. Sevmem ben öyle sululukları. Ne diye elin adamlarıyla kadınlarıyla kaynaşıp samimiyet kuracakmışım ki!! Amaaann saçma işler vallahi. Bu aralar Kıbrıs Şehitlerine gitmemek gerek, ya da gideyim, birilerini döver rahatlarım :ehe :ehe

serseri1i

Üye
hatyiiii hopppaaaa buyur gel burdan yakkk

FirstClasss

FirstClasss

Üye
ne zaman oldu ya tüh:ehe:)

researcher

Üye
Bunun benzerini mtv de yapmıslardı....free hugs dı.....

ama niyeyse kimse kabul etmedi... v:)

POWER

POWER

Üye
çok saçma ya omayra ablanın dediği gibi elin kızına nie sarılayım ki :)

Nazy

Nazy

Üye
ne zaman oldu ya tüh:ehe:)

Sarılmakmı istiyodun:ehe

acayip bişey ben birinin bana durduk yere sarılmasını istemezdim.

-şşş hop dur yaaa noluyoo
-sarılıcam
-Her önüne gelene sarılıyomusun böyle
-Evet
-maynak mısın sen?

Sonunda kavga ederdim kesin

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
hehe sarılırdım:) eğer beğendiysem:D

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
Elalemin Kızına Sarılırım Diyenler Birde Aynı şeyi Kendileri Açısından Düşünsünler Bakalım Bacılarına Sarılmalarına Ne Kadar Izin Verecekler?

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sarılmayı göze alanlar dayak yemeyi De göze alıyordur:) bence:D

dreamboys69

dreamboys69

Üye
tüh ya kaçırdıkmı?sınavlar olmasa 4 gün giderdim bende...yabancı kızları pardon yabancı insanları benim sarılmamdan mahrum bırakmazdım:islik

FirstClasss

FirstClasss

Üye
sarılmayı bekleyenler birer erkek Lord

kurt bey

kurt bey

Üye
bir zamanlar önüne geleni öpen bir bakan yetiştirdi bu memleket :ehebunada hiç şaşmadım doğrusu

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
tüh ya kaçırdıkmı?sınavlar olmasa 4 gün giderdim bende...yabancı kızları pardon yabancı insanları benim sarılmamdan mahrum bırakmazdım:islik

ahh canım benim mahrum kaldın sen demiiiiii:@:@:@
aman mahrum kaldı yabancı kızlar(!!!) pardon insanlar, sen gel ben sana sarılcam canım...
önce sana sarılcam sonra da ümüğüne...
:pro:
canım benim:op:

_KadirşinaS_

Üye
Ne kadar masumane tek amaç kucaklaşmayı ve barışı insanlara hatırlatmak. Sarılın sarılın tuttuğunuza havada sarılın hatta :ehe:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
tabi tabi, çok masumanee canımmmm...:ehe:ehe:ehe

karides

Üye
ahh canım benim mahrum kaldın sen demiiiiii:@:@:@
aman mahrum kaldı yabancı kızlar(!!!) pardon insanlar, sen gel ben sana sarılcam canım...
önce sana sarılcam sonra da ümüğüne...:pro:
canım benim:op:

Ben de buraya bir kaç esprili birşeyler yazacaktım; ama benimki okursa "dreamboys"un durumuna düşmeyeyim di mi? Anlayacağınız yemedi!!Ümük falan; benimkinin okuduğunu düşündükçe yutkunmak bile zorlaşıyor.

Ama bence biz bir şekilde deramboys'la buluşalım biryerlerde. Ne bilim, yabancı millet falan deniyor. Şöyle bir Fin'li veya isveç'li arkadaşa Türk konuk severliğini göstermek lazım gibime geliyor.:islik:islik:naughty::naughty:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
Ben de buraya bir kaç esprili birşeyler yazacaktım; ama benimki okursa "dreamboys"un durumuna düşmeyeyim di mi? Anlayacağınız yemedi!!Ümük falan; benimkinin okuduğunu düşündükçe yutkunmak bile zorlaşıyor.

Ama bence biz bir şekilde deramboys'la buluşalım biryerlerde. Ne bilim, yabancı millet falan deniyor. Şöyle bir Fin'li veya isveç'li arkadaşa Türk konuk severliğini göstermek lazım gibime geliyor.:islik:islik:naughty::naughty:
evet biz türkler sıcak kanlıyız,karides pm'den konuşalım bu konuyu:deal:

omayra

Üye
sizin gibi vatandaşlar oldukça bu milletin sırtı yere gelmez :) Turizm cenneti yaparsınız memleketi :) Türkiye sizinle gurur duyuyor sloganları atılacak cenaze kortejinde, mezar taşına da şu yazabilir mesela "rahmetli de severdi sarılmayı" :ehe sevdiceğiniz bu yazdıklarınızı okuduğunda "son duanı et" der umarım siz kortejin önünde omuzlarda gitmeden önce :ehe

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi

evet biz türkler sıcak kanlıyız,karides pm'den konuşalım bu konuyu:deal:

:@:@:@
son duanızı edin...:box:box:box

sıcak kanlılığınızda pişircez siziiiii... yabancılar o zaman görürler misafirperliği, yemek yapıyoruz canımmmm, size özelll:islik:islikafiyet olsun...

--------------- Ekleme ---------------

sizin gibi vatandaşlar oldukça bu milletin sırtı yere gelmez :) Turizm cenneti yaparsınız memleketi :) Türkiye sizinle gurur duyuyor sloganları atılacak cenaze kortejinde, mezar taşına da şu yazabilir mesela "rahmetli de severdi sarılmayı" :ehe sevdiceğiniz bu yazdıklarınızı okuduğunda "son duanı et" der umarım siz kortejin önünde omuzlarda gitmeden önce :ehe

ablacımm ;):oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt