Yardım izinsiz erişim denemeleri var gözlemci sayfasını ziyaret edin

Sponsorlu Bağlantılar

prhc534

Üye
    Konu Sahibi
izinsiz erişim denemeleri var gözlemci sayfasını ziyaret edin
iyi günler saygıdeğer arkadaşlarım; yaklaşık iki gündür ''izinsiz erişim denemeleri var gözlemci sayfasını ziyaret edin'' hatasını alıyorum. Yani girdiğim bir çok uygulama bu hatayı veriyor. Her girdiğimde aynı hatayı alıyorum. Sorunu çözebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum iyi yada kötü aynı sorun yaşayan arkdaşlar yok mu? sorunu çözebildiniz mi? ya da bu uyarıyı almamak için hangi güvenlik izni ya da bildirimini kapatmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirm.
 


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Bunun için yaptığınız bir ayar mı vardı ve değiştirdiğiniz bir seçenekten sonra mı olmaya başladı ?
 

prhc534

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam herhangi bir ayarla oynadım telefon rootlu sadece kullanmadığım sistem uygulmarını devredışı bıraktım örneğin google play gibi
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Kullanmadığım sistem uygulamalarını kapattım dediğinize göre bununla bağlantılı bir uygulamayı veya bağlantılı olabilecek içeriği engellemiş olmalısın, o yüzden özellikle çekirdek Google uygulamalarına müdahale etmemeniz gereklidir. Engellediğiniz uygulamaların tek tek kilidini açarak deneme yapabilirsin, onun dışında bir önerim yoktur.
 
ibrother

ibrother

Üye
ES Dosya yöneticisi var ise onu kaldırın veya herhangi bir dosya yöneticisi. Sonra hata verenleri açın hata giderse tekrar yükleyebilirsiniz.
 

Murat YİĞİT

Üye
Arkadaşlar merhaba
Aynı sorun bende de çıktı iki gündür. yüklediğiniz uygulamalarla alakalı. Örneğin bendeki kilit(smart Applock) uygulamasından mış eskiden yoktu böyle bir hata ama bu uygulamayı kaldırınca geçti. Uygulama yöneticisinden sırayla uygulamaları durdurarak deneyebilirsiniz.
 


Üst Alt