isyan büyüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
    Konu Sahibi
isyan büyüyor
Carvalhal "Maçlar bilerek ayarlanıyor! Kararı kim veriyor acaba? TFF mi, başkaları mı" derken, Mete Düren de"Açıklama bekliyoruz" yorumunu yaptı.
Beşiktaş kazan kaldırdı.. Arka arkaya gelen maçlara isyan eden teknik direktör Carlos Carvalhal'e yönetim de destek verdi. Lig fikstüründen şikayetçi olan Portekizli hoca, şunları söyledi: "Kayseri maçını cumartesi veya pazar oynayabilecekken, neden pazartesi oynuyoruz? Bu sorunun muhatabı olan kişinin bana bir açıklama yapmasını bekliyorum. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray bir maçını oynayabilirdi. Ama nedense Beşiktaş aleyhinde kararlar alınıyor. Ben bunun bilerek yapıldığına inanıyorum. Pazartesi, Kayseri ile oynadıktan sonra gece geçsaatlerde İstanbul'a geleceğiz. Perşembe günü Mersin ile oynayacağız, sonra da Fenerbahçe derbisi var. Bu fikstür; oyuncuları çokdaha fazla yormak ve sakatlık çıkarmasını sağlamaktır. Bunun kararını veren TFF mi, başkaları mı bilmiyorum."
DÜREN: BİRİ BUNU İZAH ETSİN
Basın Sözcüsü Mete Düren de"Pazartesi, Perşembe ve Pazar günü 3 önemli maç yapacağız. Neden çıktı bu? Bunu birisi hocanın dediği gibi izah etmeli" dedi.
Haber Kaynağı: Sabah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt