İsviçre Maçı Için Fifaya Savunmamız ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İsviçre Maçı Için Fifaya Savunmamız ...
HAVAALANINDA YAŞANANLAR: Valla kötü bir niyetimiz yoktu. 'İsviçreli futbolcular gergindir' diye düşündük, animasyon yapalım, rahatlasınlar, yüzleri gülsün, Türk konukseverliğini görsünler istedik. Antrenöre 30 milimden eliyle "beşş" yapan arkadaş "Beş parmağın beşi bir olmuyor. İçimizde taşkınlık yapan olursa mazur görün" demeye çalışmış, hepsi o.

OTOBÜSE YUMURTA ATILMASI: Brezilyalıların ülkemize getirdiği bir adet var. Artık burada doğum günlerini yumurta ve unla kutluyoruz. Otobüsün içinde illa birinin doğum günü vardır diye düşündük. Yoksa da sürpriz karşılamayı görünce içlerinde 'ay bir yaşıma daha girdim' diyen olmuştur mutlaka diye hesap ettik. Böylece hem karşılayalım hem doğum günlerini kutlayalım diye düşündük. Fena mı ettik?

EMRE'NİN HAKEME SÜREKLİ İTİRAZ ETMESİ: Emre adlı arkadaşımız kısa boylu, teşbih yerindeyse 'boy fukarası' bir kişidir. Uzun boylu hakem görünce 'boy kompleksi' ortaya çıktı. Aslında itiraz ettiği 'makus talih'iydi.

SEYİRCİLERİN İSVİÇRE MARŞINI ISLIKLAMALARI: İsviçre'de de İstiklal Marşı'mız ıslıklanmıştı. Malum, siz bizim medeniyeti yeni yeni öğrendiğimizi düşünüyorsunuz ya sizi haksız çıkarmayalım dedik. Medeniyette yeni trendin 'milli marş ıslıklama' olduğunu zanneden taraftarlarımız medeni olmaya çalıştılar işte.

İSVİÇRE'Yİ 4-2 YENMEMİZ: Bakın bu işte olacak iş değil. Sen tut grup maçlarının tamamında 5 gol yiyen takıma bir maçta 4 at. 3 gol atan Tuncay'ın milli takımla ilişiği derhal kesilecektir. Necati'nin de kulağı çekilcek merak etmeyin. Bir kez daha özür dileriz. Ağlarınızı 4 kere havalandırdık. Ağlamayın dayanamıyoruz. Bak biz de ağlarız sonra.

ALPAY'IN ELLE OYNAMASI: İşte bunun savunulacak yanı yok. Zaten sizden bu konu da savunma yapmamızı isteyen de yok. Alpler'i geçtik Alpay'a takıldık ya içimizde kaldı. Siz de kupaya katılmayı kılpayı hatta daha kötüsü Alpayı kaçırsaydınız bu kadarcık siz de saçmalardınız.

TAHRİK UNSURU: İsviçreli futbolcuların maçın bitiş düdüğü çalar çalmaz, sevinmeye bile fırsat bulamadan dört nala tünele doğru koşmalarından tahrik olduk, bu doğru. Ama İsviçreli futbolcular da maç boyu her pozisyonda kız gibi kendilerini yere atınca bizim çocukların kafası karışmış. Dayak gene neyse, bereket daha korkunç şeyler yaşanmadı.

ALPAY'IN MAÇ SONRASI İSVİÇRELİLER'E DALMASI: Alpay aslında orada tünele doğru koşan İsviçreliler'in yolunu açmak için tünelin ucundaki görevlilere ve kendi takım arkadaşlarına tekme atmak istedi ama araya bir İsviçreli girdi. Siz bakmayın, onun kusuruna. Maç sırasında elini kullandı ya bu konuya da el atmak istemiş hepsi budur yani.

ANTRENÖR MEHMET ÖZDİLEK'İN ÇELMESİ: Antrenörümüz Mehmet Özdilek eskiden futbolcuydu. Lakabı ise 'Şifo'ydu. Biliyorsunuz 'Şifo' Belçikalı bir futbolcudur. Mehmet Özdilek had safhada Belçika sempatizanıdır. Hatırlayacaksınız hakem de Belçikalıydı. Hakeme nasıl şirin gözükeceğini bilemedi. Sevinçten dansederken ayağına İsviçreli futbolcu takıldı. Yerseniz ?

<span style="font-family:Comic Sans Ms"><span style="font-size:8pt;line-height:100%">Alıntıdır.</span></span>
 


Salihyet

Salihyet

Üye
çok doğru savunmamız aynen böyle ossun
 

symbianboy

Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>ALPAY&#39;IN MAÇ SONRASI İSVİÇRELİLER&#39;E DALMASI: Alpay aslında orada tünele doğru koşan İsviçreliler&#39;in yolunu açmak için tünelin ucundaki görevlilere ve kendi takım arkadaşlarına tekme atmak istedi ama araya bir İsviçreli girdi. Siz bakmayın, onun kusuruna. Maç sırasında elini kullandı ya bu konuya da el atmak istemiş hepsi budur yani.[/b][/quote]

 

Tayfuns

Üye
hakkatten guzel


ANTRENÖR MEHMET ÖZDİLEK&#39;İN ÇELMESİ: Antrenörümüz Mehmet Özdilek eskiden futbolcuydu. Lakabı ise &#39;Şifo&#39;ydu. Biliyorsunuz &#39;Şifo&#39; Belçikalı bir futbolcudur. Mehmet Özdilek had safhada Belçika sempatizanıdır. Hatırlayacaksınız hakem de Belçikalıydı. Hakeme nasıl şirin gözükeceğini bilemedi. Sevinçten dansederken ayağına İsviçreli futbolcu takıldı. Yerseniz ? >>>>>>>>>>SUPER YAA
 
cllgr

cllgr

Üye
gerçekden güzel savunma yazanın ellerine sağlık süper olmuş
 
D3N1Z

D3N1Z

Üye
alpay
şifo
terim
tarftar

sanırım anlatabıldım
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bunu fifa yer mi.???












Bence yemez..
 

slayer

Üye
çok güzel olmus....
cevirebilecek varsa fifaya yollayal&#305;m
 
cepix

cepix

Üye
Hakatten ya çewiren olur mutlak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt