İstenmeyen SMS'ler tarih oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
    Konu Sahibi
İstenmeyen SMS'ler tarih oluyor


Yeni geliştirilen akıllı mesaj özelliği sayesinde, telefon kullanıcılarının izni alınarak mesaj gönderimi yapılacak.

Dijital güvenlik konusunda dünyanın en büyük şirketi Gemalto’nun yeni geliştirdiği SİM uygulaması ile çalışan Smart Message (Akıllı Mesaj) sayesinde istenmeyen SMS'ler artık olmayacak. Mobil pazarlamanın değişen yüzü Gemalto’nun Türkiye Bölge Müdürü Hikmet Berk Kaya, şirketlerin büyük bütçelerini artık mobil pazarlamaya ayırdıklarına dikkat çekerek, mobil telefon abonelerinin sayısının dünya çapında 7.1 milyara ulaşacağını açıkladı. Türkiye'den de rakamlar veren Kaya, "Önümüzdeki bahar, mobil telefon abonelerinin sayısı dünya çapında 7.1 milyara ulaşacak ki bu da, mobil pazarlama işini yapan herkesi memnun edecek bir rakam. Türkiye’de mobil abone sayısı 67.16 milyon, bu da yüzde 88.9 yayılma oranına denk geliyor. Ülkede yeni teknolojilerin yüksek düzeyde kabul görmesi, Türk şirketlerini mobil pazarlama alanında daha fazla yatırım yapmaya teşvik ediyor. Mobil, gerçekten güçlü bir iletişim aracı. Şirketler de kitlelere doğrudan hitap ederek iş ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bu araçtan faydalanıyorlar. Ancak soru şu; bu türden bir mobil bombardımanı başarılı mı? Mobil pazarlama dikkatli ve sistemli bir biçimde uygulanmazsa, şirketler müşterilerin güvenini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalıyor" dedi.

Geçen yıl Forrester’ın yayınladığı tüketici anketine göre tüketicilerin yüzde 73’ünün televizyon reklamlarından çok mobil reklamlardan sıkıldığını ortaya koyduğunu belirten Kaya, "Hedefimiz tüketiciyi sadık bir müşteriye dönüştürmek ve müşteri ilişkilerini küresel düzeyde, anlamlı ve tüketicilere ters düşmeyecek biçimde yönetmek. Çözüm, mobil pazarlamayı durdurmak değil, yaklaşımımızı değiştirmek; müşteriyi istenmeyen mesajlar yağmuruna tutmak yerine ihtiyaçlarını anlamaya çalışmak" diye konuştu.
AKILLI MESAJ GELİYOR
Hikmet Berk Kaya, yeni geliştirilen Smart Message (Akıllı Mesaj) ile ilgili bilgi verirken, şunları söyledi, "Akıllı mesaj, SIM uygulaması ile yönetilen bir mesajlaşma kanalıdır. SIM uygulaması, mobil operatörlerin kullanıcıya çoklu ekran seçenekleri ile yüksek kullanım deneyimi sunan yeni tip kampanyalar yapmalarını sağlıyor. Mesajlar her son kullanıcının profiline ve davranışına uygun biçimde tamamen kişiselleştirilebiliyor ve tüketici için en fazla değeri sağlayacak en doğru anda sunulabiliyor. Bu geliştirilmiş mobil pazarlama yaklaşımı sayesinde müşteri ilişkileri daha kişisel, daha anlamlı ve daha saygılı hale geliyor. Son kullanıcı karşısında başarılı ve faydalı olmanın temel kuralları bunlar. Gemalto’nun geçen yıl Ramazan Bayramı sırasında Suudi Arabistan’da uyguladığı Akıllı Mesaj hizmeti ile halka doğru namaz saatleri bildirildi. Müşterileri sıkmadan sunulan bu başarılı hizmet sayesinde Suudi Arabistan Krallığı'ndaki abonelerimizin güvenini kazandık ve mobil tüketicilerle gerçek bir diyaloğun mümkün olduğunu gösterdik.”
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt