İşte yönetimin zaferiH.B.Kutlualp istifa etti

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
İşte yönetimin zaferiH.B.Kutlualp istifa etti

Hakan Bilal Kutlualp İstifa Etti

Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz ile aralarında uzun süredir süren gerginliğin ardından cumartesi günkü Yüksek Divan Kurulu toplantısında Başkanımızın ağır sözlerle itham ederek istifaya davet ettiği Hakan Bilal Kutlualp bugün düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı. Buyuk Kulup'te bir basin toplantisi duzenleyen Kutluap, istifasini aciklayarak, baskan Aziz Yildirim'in ''Ayril'' istegini yerine getirdi.

Yıldırım, gectigimiz cumartesi gunu yapilan kulubun olagan yuksek divan kurulu toplantisinda, istifa etmesini istedigi yonetim kurulu uyesi Hakan Bilal Kutlualp'e, ''Ben seninle calismam arkadas, bunu bil. Onun icin senin ayrilman lazim buradan. Karar senindir, ama senin oldugun yerde hicbir yonetim kuruluna Aziz Yildirim girmez'' demisti.

Yönetim Kurulu'ndan istifa ettigini aciklayan Asbaskan ve Dis Iliskiler Sorumlusu Hakan Bilal Kutlualp, polemiklere girip kulube zarar vermeyi dusunmedigini, bu nedenle istifa karari aldigini soyledi. Ciftehavuzlar'daki Buyuk Kulup'te duzenledigi basin toplantisinda istifa kararini aciklayan Kutlualp, 15 Ekim Cumartesi gunu yapilan yuksek divan kurulu toplantisinda, baskan Aziz Yildirim'in kendisine yonelik sozlerindeki tarz ve usluba sasirmadigini, ancak uzuldugunu kaydetti.

Istifasi gundeme geldiginden bu yana, bunu gerceklestirmeyisinin, ileri suruldugu gibi koltuk sevdasiyla ilgisi olmadigini ifade eden Kutlualp, ''Eger koltuk sevdam olsaydi, o koltukta kalmanin kurallari bellidir. Baskana itiraz etmeyeceksin, biat edeceksin. Orada kalmak bir amac olsaydi buna uymak kolaydi. Ama onurum ve sahsiyetim biat etmeye izin vermezdi. Son zamanlarda Fenerbahce'nin, bir baskanin iki dudagi arasinda duran bir kulup degil, demokratik, soz ve elestiri hakki olan, her elestiri yapana kapinin gosterilmedigi gercek bir cumhuriyetin niteliklerini tasimasi gerektiginin mucadelesini verdim. Bu mucadele icindeyken mart ayina kadar gorevde kalsan ne olur kalmasan ne olur'' seklinde konustu.

''Camur at izi kalsin'' yontemine itiraz ettigini vurgulayan Hakan Bilal Kutlualp, ''Delegeler tarafindan secilen ve gorevleri, kararlari istisare etmek olan yonetim kurulu uyelerinin kaderinin, baskanin kararina birakilmasi tehlike isaretleri degil midir?'' dedi.



ESAS SUCUM (TRANSFERLERI BASKAN YAPTI) DEMEYISIMDIR
Baskan Yildirim'in ''Transferleri Kutlualp degil ben yaptim'' demesini anlamli buldugunu kaydeden Kutlualp, ''Benim esas sucum (Bu transferleri baskan yapti) demeyisimdir'' dedi. Aziz Yildirim'in, her buyuk transferi imzalayip haberi verdikten sonra kendisine coskuyla ve ovgu dolu olmak uzere, buyuk is basardigina dair sozler soyledigini anlatan Kulualp, ''Keske sayin baskan yere goge sigmayan tebriklerinin arkasinda dursaydi. Baskanin ya o gunlerde soyledikleri dogru degildi, ya da cumartesi gunu soyledikleri. Bir kez de ben kendisine hatirlatmak isterim ki, vefa sadece bir semt adi olmadigi gibi, onur da her kizginlikta agza alinacak kadar kucuk bir kelime degildir'' seklinde konustu.

BU KULUPTEN NE KUTLUALPLER NE YILDIRIMLAR GECTI
Fenerbahce Kulubu'nun tek sahibinin taraftar oldugunu ifade eden Hakan Bilal Kutlualp, ''Bu kulupten ne Kutlualpler gecti ne Yildirimlar gecti, gececek de. Sari lacivert gokkubbede kimse baki degildir'' dedi. Kimsenin kendisini taraftarla karsi karsiya getiremeyecegini vurgulayan Kutlualp, sunlari soyledi: ''Benim katilacagim yonetim kurulu toplantilarina sayin baskan katilmazmis. Katilmayabilir, ancak bu kadar onemli bir donemde Fenerbahce'nin baskansiz kalmasina benim gonlum razi olmaz. Istifa kararimda bu durum etkili olmustur.


Kimseye kuskunlugum yok, Fenerbahce'nin ihtiyac duydugu her zaman herseyimle buradayim. Ben kisilere degil Fenerbahce'ye biat ederim. Ilahi adalet insanlarin istedigi gibi hemen tecelli etmeyebilir. Sabir gereken zamandir. Hepimiz bekleyecegiz. Beklerken de Fenerbahce'nin basarilari icin elimizden geleni yapmaya devam edecegiz''

MEDYA UZERINDE TAHAKKUM KURMAK ISTIYOR

Aziz Yildirim'in medya ile saglikli iletisim kuramadigini, bunun da iki onemli sonucu dogurdugunu anlatan Kutlualp, sunlari soyledi: ''Birincisi Fenerbahce taraftarinda medyaya nefret yaratilmasina neden olmaktadir. Ikincisi de gazetecilerle sohbet halinde gordugu her arkadasini, her yoneticiyi Fenerbahce'nin sirlarini anlatmakla suclamaktadir. Bu ciddi bir yanilgi ve tehlikedir. Medya uzerinde tahakkum kurma isteginin sonucudur. Sayin baskana tavsiyem, gazetecileri dusman olarak gormekten (benim ve onlarin gazetecileri) diye ayirmaktan vazgecmesi ve her ofkelendiginde agzina geleni soylememesidir.''

(Yorumum:Yorumsuz :DD )
 


SANCAR

SANCAR

Üye
yorumuna kesinlikle katılıyorum kardes :DD
 

AntiTuk

Üye
ben memnun oldum gitmesine :bravo:
 
sebofb090

sebofb090

Üye
ne dielim hayırlısı olsun
 

muraoyak

Üye
keşke kalsaydı bence çok yararlı bi bireydi ama olan oldu :(
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bu olay karışığa benziyo ;)
 

sambadisakkarit

Üye
Yıldırım Kutlualp'i Divan'ın değil basının önünde itham etmiştir. "Kol kırılır yen içinde kalır" derler; bu kez öyle olmadı. Başkan Yıldırım bilerek bu yolu tercih etti. Lakin bu davranış kendisine hiç yakışmadı.
 
Caine

Caine

Üye
ne diyim ki hayırlısı olsun bakalım :DD severdim keretayı bizim hakkıımızda az atıp tutmadı :ehe: allah yolunu acık etsin bakiim :lol2:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gitmesi en iyisiydi..


Eğer aziz yıldırımın dedikleri doğruysa ki buna divanda cevap vermeyerek kutlualp kabul etmiştir bana göre gitmesi en doğrusudur.. ;)
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
oh walla hoşuna gitmeyen adamı kovsun öle işmi olur :eksi:
 

CisSe

Üye
Boş verr fenerde para bol bulur yenisini :)
 

Benzer Konular

JaNbErG
Cevap
2
Görüntüleme
432
DiaBLoS
Samsun55''
Cevap
0
Görüntüleme
361
Samsun55''
India
Cevap
10
Görüntüleme
920
Haydar
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
1K
DiaBLoS


Üst Alt