İşte Yıldırım'ın Yıldızları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
İşte Yıldırım'ın Yıldızları
Sezon sonu 3 dünya yıldızı alacağını söyleyen Aziz Yıldırım'ın, tercihi Brezilyalılar olacak.



"Sezon sonunda 3 dünya yıldızı alacağım" diyen başkan Yıldırım'ın sözünü ettiği futbolcuların, Brezilyalı süper starlar Fabiano, Robinho ve Baptista olduğu öğrenildi.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Gelecek sezon üç dünya yıldızı getiriyorum" demesi camiada büyük heyecana neden olurken, transferlerinde ciddi aşama kaydedilen bu futbolcuların Fabiano, Robinho ve Baptista olduğu öğrenildi. Ara transferde yabancı oyuncu almaması nedeniyle yapılan eleştirileri "Barcelona, Chelsea, Real Madrid gibi kulüpler devre arası transfer yapmaz. Çünkü iyi futbolcu alamazsın" diye yanıtlayan Yıldırım'ın, bombaları sezon sonuna sakladığı ve bu müthiş transfer harekatı için 50 milyon euro ayırdığı ifade edildi.


Transfer edilecek 3 yıldızın da Brezilyalı olması dikkat çekerken, bu isimlerden Fabiano hem Aziz Yıldırım'ın hem de Daum'un yıllardır hayallerini süslüyor.

Sevilla'nın, 2011'de sözleşmesi bitecek olan 29 yaşındaki golcüyü 20 milyon euro'ya satmak istediği biliniyor. Roma'nın yollarını ayırmayı planladığı Baptista için de F.Bahçe'nin 8 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtiliyor. Santos'ta kiralık oynayan, bonservisi ise Manchester City'de olan Robinho'ya karşılık da 20 milyon euro ödeneceği sızan bilgiler arasında yer alıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt