İşte Fernandes'in bonservis bedeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim539

ibrahim539

Üye
    Konu Sahibi
İşte Fernandes'in bonservis bedeli
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Portekizli oyuncuların geleceğini masaya yatırmak için Madrid'de buluştuğu menajer Jorge Mendes'e taleplerini iletti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, cuma günü siyah-beyazlı kulüpteki Portekizli oyuncuların menajeri Jorge Mendes ile Madrid'de bir araya geldi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; toplantıya yöneticiler Tamer Kıran, Cem Bilge ve Mendes'in Türkiye operasyonlarındaki ortağı menajer Ahmet Bulut katıldı. Orman'ın Mendes'e "Beşiktaş'ta yeni bir dönem başladı. Benim önceliğim Beşiktaş'ın menfaatleri, kulübü toparlamak için uğraşıyorum. Faydalı olacak oyuncuları elimizde tutalım. Olmayanları ya da maddi gelir getirecek oyuncuları satmayı düşünebiliriz" dediği öğrenildi.



FERNANDES 20 MİLYON EURO


Fikret Orman, Jorge Mendes'ten şunları talep etti:



* Alves'in bonservisinin yarısına 3.5 milyon Euro ödedik. "Aynı rakama ya da fazlasına satarım" demişsiniz. Bu sözünüzü yerine getirin.



* Fernandes'i satmayı düşünmüyoruz. Size yetki verilmiş ama beklentimiz minumum 20 milyon Euro. Mendes'in Beşiktaş'tan alacakları da gündeme gelirken ilerleyen günlerde yeni bir ödeme planının devreye sokulması için fikir birliğine varıldı.

Haber Kaynağı: Sabah
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
fernandese değer satılmasından yana değilim ama borç cok veren varsa o parayı gitsin yapacak bişe yok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt