İşte F.Bahçe'nin Vestel karşısında muhtemel 11'i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
İşte F.Bahçe'nin Vestel karşısında muhtemel 11'i


Manisaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de hedef, son iki maçında elde edemediği galibiyet.



Turkcell Süper Lig'in 20. haftasında Kadıköy'de Diyarbakırspor ile 1-1 berabere kalıp, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş mücadelesinde deplasmanda Bursaspor'a 3-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, iki maçlık suskunluğun ardından galibiyetle tanışmak istiyor. Ligde puan cetvelinde en yakın rakibi Galatasaray'ın da geçen haftayı puan yitirerek geçmesiyle zirvedeki yerini koruyan sarı-lacivertli ekip, kupada ilk maçta aldığı 3-0'lık galibiyetin avantajıyla bir üst tura çıkmıştı.


MUHTEMEL 11
Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Lugano ve bugün menisküs ameliyatı olacağı açıklanan Ali'nin yanı sıra sarı kart cezalısı Güiza, Manisaspor maçında forma giyemeyecek.
Diyarbakırspor maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı PFDK'nın verdiği 2 maçlık cezası, Tahkim Kurulu tarafından 1 maça indirilen Mehmet Topuz, Manisaspor'a karşı forma giyebilecek.
Sakatlıkları nedeniyle kupada Bursaspor ile yapılan mücadelede forma giyemeyen Cristian ve Özer'in Manisaspor maçında kadroda yer almaları bekleniyor.



Teknik direktör Christoph Daum'un Manisaspor karşısında sahaya sürmesi beklenen olası 11 şöyle:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Önder, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Vederson (Özer), Alex, Semih.


Sarı-lacivertli ekipte lig maçlarında toplam 3 sarı karta ulaşan Bilica, Manisaspor karşısında forma giyip bir kart daha görürse, 22. haftadaki Bursaspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'de başlayacak Manisaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt