İşte Başbakan'ın 'Açıklarım' Dediği Şey..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
İşte Başbakan'ın 'Açıklarım' Dediği Şey..
İşte Başbakan'ın 'Açıklarım' Dediği Şey..




Aydın Doğan'ın, Başbakan'a bir mektup göndererek 'Ayağını denk al yoksa başına iş gelir' kabilinden bir şeyler yazdığı biliniyor. Bu mektuptan çıkan iki enteresan sonuç var; Birincisi, Aydın Doğan, AKP hakkında açılacak kapatma davasının ayrıntılarından haftalar önce haberdar olmuş. İkincisi, Başbakan, Aydın Doğan tarafından 'Ayağını denk al' şeklinde bir tehdide maruz kalmış. Bugüne kadar ne Aydın Doğan yalanladı bunu ne de Başbakan...


Bilakis, 17 Şubat 2008 tarihinde ATV'de yayımlanan bir programın reklam arasında Başbakan stüdyoda bulunan dört gazeteciye bizzat kendisi anlattı mektup olayını. Ama hepsi bu kadar. Mektupta neler yazıyor; işte bu, tam bir sır. İçeriğe dair en ufak başka bir bilgi yok. Aydın Doğan'ın Başbakan'a 'Ayağını denk al' diyebilecek cesareti nereden bulduğu sorusunun yanıtını içeren mektup hâlâ Başbakan'ın elinde ve açıklanmayı bekliyor.


İşte... Son günlerde Deniz Feneri e.V. davasıyla ilgili yaptırdığı maksatlı haberlerin altında ne olduğunu söylemesi için Başbakanın, Aydın Doğan'a verdiği sürenin bitiminde kamuoyuna açıklayacaklarından biri de yukarıda bahsettiğim o 'sır' mektubun içeriğidir!


Bu durumda Aydın Doğan, haftalar öncesinden AKP için açılan kapatma davasından hangi yolla haberdar olduğunu ve Başbakan'ı tehdit edecek cüreti nereden bulduğunu açıklamak zorunda kalacak! Günlerdir kendi grubunun gazetelerinde Başbakan'ın sözlerine cevap olarak yaptığı açıklamalarda en ufak bir şekilde değinmediği bu mektup, şu günlerde Doğan'ın en büyük karın ağrısı olmalı! Bakalım bu 'ağrı' neye dönüşecek?!


Bugün
 


Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bildiğim bir şey var ki, iki temiz insan birbirine böyle tehditlerde bulunmaz!

Eğer birisi bir kirliliğinizden haberdarsa ve siz de onun kirliliğinden haberdarsanız birbirinizi tehdit edersiniz ve bu tehditler sadece aranızda kalır. Zira biriniz konuşmaya başlarsa ikiniz de zarar görürsünüz...

Ve burası Türkiye! Temiz adamı -medya olsun siyaset olsun- başta görmek çok da mümkün değil :)

Siyasatte her türlü ahlak yasasını hiçe sayan, dürüstlükten yoksun siyaseti savunan ve günümüzde hala geçerliliğini tüm şiddetiyle koruyan Makyavelizm'in babası Machiavelli'nin dediği gibi; Aldatmak isteyen biri mutlaka aldatacak birini bulur!
 
CEREN

CEREN

Üye
bişeyler varkı sayın başabakan susuyor ve sır gibi saklıyor
acıklayabileceğinide sanmıyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt