İstanbul'da yüzlerce ev su altında kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İstanbul'da yüzlerce ev su altında kaldı
İstanbul'da akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sonrası birçok ev ve işyerini su bastı. Yüzlerce kişi, evlerini terk ederek sokağa döküldü.


İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, yine sele neden oldu. İstanbul'un Avrupa yakasında akşam saatlerinden itibaren etkisini arttıran yağış, Bağcılar, Arnavutköy, Esenler, Merter, Bakırköy, Küçükçekmece, Hadımköy, Başakşehir ve Bahçelievler'de su baskınlarına neden oldu. Bağcılar'da Tavukçu Deresi taştı. Özellikle Papaz Köprüsü civarında bulunan onlarca ev ve işyerinin bodrum katı sular altında kaldı.

Yüzlerce kişi, evini terk ederek kendini sokağa attı. Adeta bir nehri andıran yollardaki su, nedeniyle vatandaşlar evlerine gidemedi. Birçok otomobil, göle dönen yollarda mahsur kaldı. Merter'de de bir siteyi su bastı. Evlerinden çıkamayan site sakinleri, yetkililerin kendilerine yardım etmemesinden yakındı.
Ev ve işyerini su basan vatandaşlar, itfaiye ve İSKİ'nin yetersiz kalması nedeniyle kendi imkanlarıyla su tahliyesi yaptı. Eşyaları sular altında kalan vatandaşlar, yetkililere isyan etti.
Mağdur olan vatandaşların birçoğu geciyi sokakta geçirdi. İftiye ve İSKİ görevlileri, su baskını ihbarlarına yetişmekte zorlandı. Şiddetli yağış sonrası Ataköy 5. Kısım Camii'nin avlusunu ve şadırvan kısmını da su bastı. Cami yanında bulunan öğrenci yurdunda da su baskını meydana geldi.
Su baskını nedeniyle polis ekipleri, bazı yolları araç trafiğine kapattı. Bazı vatandaşların ise hayatlarını hiçe sayarak, suya dalıp yaya yürümesi dikkat çekti.
Etkili yağış D-100 Karayolu'nda da su baskınına neden oldu. D-100'deki araçlar güçlükle ilerledi.
 


SucX

SucX

Üye
1 hafta bu tür haberleri çok sık duyucaz gibi.

2 gündür yağmura yakalanıyoruz bizde günümüz alt üst oldu :)
 
aLone

aLone

Üye
allah yardım etsin zarar görenlere
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir de bu yağmacilar çıktı ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

PALA.
Cevap
2
Görüntüleme
122
PALA.
Cevap
0
Görüntüleme
756
Cevap
0
Görüntüleme
520
Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61


Üst Alt