İstanbul Kıyamet Vakti Yeraltı Bölgesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yssfd

yssfd

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul Kıyamet Vakti Yeraltı Bölgesi

Yeraltı, Yeni Bab-ı Ali’de kendini kanıtlayan cesur insanların girebildiği, giriş çıkışları Domuz tarafından kontrol edilen, içerisinde Domuz ve adamlarının yerleşim alanı Domuzkent, Karacin mağaraları ve Meran Şehri Sstanss gibi oldukça önemli bölgeleri barındıran, tehlikeli bir yeraltı mağara kompleksidir.

Domuzkent


Yerin metrelerce altında, gizemli bir lider, bir politikacı, iş adamı, insan sarrafı “Domuz” tarafından kurulan bu küçük kent, yeraltının zengin kaynaklarından nemalanmak amacı ile inşaa edilmiştir.


Burayı ve bütün yeraltını ziyaret edebilmek, Domuz’un iznine bağlıdır. Domuzkent’te kendisine bağlı çok sayıda adam bulunan Domuz, politik hayatının önemli kampanyalarını da burada organize eder.


Folklor Mağarası


Antrepoda konuşlanan cinlerin bilinen tek kaotik olmayan türü Folklor cinleri ve liderleri Cinnet bu mağarada bulunur. Vaktiyle yeraltındaki yaratıkların bazıları tarafından yenilgiye uğratılan Folklor cinleri büyük trajediler yaşamışlar ve kurtarıcıları olan Kral’ın dönüşünü beklemektedirler.


Karacin Kampı


Bazukalı Solucan önderliğindeki, sefaletin timsalleri Karacin’ler, Yeraltı’nın en habis canlılarıdır. Oradan buradan topladıkları ganimetleri, madenleri kamp merkezinde biriktirirler. İnsanlardan nefret ederler ve yok etmek pahasına her şeyi yapabilirler. İrileşmiş şeflerine özellikle dikkat edilmelidir.


Meran Dehlizleri


Meranların, şehirlerini korumak ve saklamak adına yaptıkları kompleks labirentler silsilesidir.
Yüksek teknoloji ürünü muhafızları, tuzakları ve çok sayıda zehirli yılanları ile bu dehlizlerden sağ çıkabilmek mümkün görünmemektedir.


Sstanss


Yer altındaki gizemli şehir, Sstanss, Meranların geleneksel değerlerini ve yüksek teknolojilerini birleştirdikleri, harikulade mimari yapıları içinde barındıran, devasa ve ölümcül bir alandır.


Dev bir kayanın üzerine kurulmuş bu şehirde, Meran’ların kıyamet dünyasında enerji sıkıntısını nasıl giderdiklerine canlı olarak (veya ölü olarak) tanık olmak mümkün. Ayrıca şehir, kıyamete dair gizemleri de içerisinde barındırır.


Enerji Kalkanları


Bu kalkanlar, akrep mağaralarının dibinde bulunur. Yer altındaki kadim düşmanları engellemek için, üstün bir uygarlık tarafından, bilinmeyen bir materyalden yapılmışlardır. Ardında ilginç ve tehlikeli gizemleri barındırır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt